LISTEN LIVE
vradia-zouganeli
vradia-zouganeli
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου
Βραδιά Δίεση - Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς προσκαλεί, φέτος, να “διανυκτερεύσουμε” στο Hotel Ερμού.

 

 

Ένα πρόγραμμα με τη γοητεία που έχουν τα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων που ανοίγουν για εμάς και γίνονται δικά μας, για ένα ή περισσότερα βράδια, με τα μυστικά και τις ιστορίες τους. Ένα πρόγραμμα για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα “δεύτερα κλειδιά” όλων των δωματίων, τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα “ενοίκων” στο Hotel Ερμού.

Από δωμάτιο σε δωμάτιο και από ιστορία σε ιστορία χτίζεται ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της Ελεωνόρας, αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές.

Μαζί της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της με “Αγάπη Δεμένη”, αλλά και στο Hotel Ερμού, έχει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Μαζί θα συναντηθούν στο piano bar του Hotel Ερμού, για ένα πραγματικά ξεχωριστό στιγμιότυπο πιάνο- φωνή.

Μαζί της επί σκηνής, και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης - Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques - πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ