LISTEN LIVE
premiera-diesi-protopsaliti
premiera-diesi-protopsaliti
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου
Πρεμιέρα Δίεση | Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Εκατό ακροατές του Δίεση 101,3 θα παρακολουθήσουν από κοντά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε μία ειδική Βραδιά, λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών της, στο Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι).Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:00.

 

 

Μετά από αρκετά χρόνια με μοναδικές συνεργασίες, που άφησαν εποχή, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στη σκηνή του Gazarte, με ροκ διάθεση, σε μία παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της!

Ένα πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένo με τα τραγούδια της που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες, με ευαισθησία, συμμετοχή και ενέργεια!!!

Μαζί της μία ομάδα σπουδαίων μουσικών που δημιουργούν μοναδικές εικόνες , ξεχωριστές στιγμές και μας χαρίζουν μελωδίες, σ’ ένα πρόγραμμα ανανεωμένο, αισιόδοξο με ρυθμούς γρήγορους και παθιασμένους…..

και όπως λέει και η Άλκηστις :

«Mουσικά μείγματα και εκρηκτικές χημείες, χρώματα και ηχοχρώματα, ρυθμοί και αρμονίες, χορδές, μαγεία, ανάταση και ψυχική ευθυγράμμιση, με ανατροπές και διασκευές, να λάμψει το όνειρο, να λάμψουν και οι καρδιές!!!»

 

Μαζί της:

Θωμάς Κοντογεώργης – Πιάνο Πέτρος Βαρθακούρης – Μπάσο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος – Τρομπόνι Παντελής Ντζιάλας – Κιθάρες Κώστας Μυλωνάς – Τύμπανα

Ενορχηστρώσεις : Θωμάς Κοντογεώργης


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ