LISTEN LIVE
632
632
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Πρεμιέρα Δίεση | Σταύρος Ξαρχάκος - Χάρις Αλεξίου

Εκατό ακροατές του Δίεση 101,3 θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Σταύρο Ξαρχάκο με τη Χάρις Αλεξίου, σε μία ειδική Βραδιά στο Gazarte (Βουτάδων 34, Γκάζι).Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 21:00.

 

Σταύρος Ξαρχάκος και Χάρις Αλεξίου έχουν διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα στο τραγούδι, χωρίς να έχει δοθεί η ευκαιρία μίας πιο στενής συνεργασίας μεταξύ τους. Το χειμώνα αυτό η ιστορική τους συνάντηση αποτελεί γεγονός, δίνοντας στο κοινό ένα μεγάλο δώρο.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, που μπαίνει στη ψυχή των τραγουδιών, και η Χάρις Αλεξίου, που τραγουδά τις μελωδίες τους, μας αποκαλύπτουν- με το δικό τους αξεπέραστο τρόπο- τον ξεχωριστό κόσμο του Γιώργου Ζαμπέτα. ‘’Είναι ένας κόσμος που με χυμώδη και αληθινή γλώσσα επισημαίνει κυρίως τις κακές συμπεριφορές του νεοελληνικού μας βίου που διαμορφώσανε το σημερινό μας τραγικό και εφιαλτικό εθνικό και κοινωνικό τοπίο», δηλώνει ο Σταύρος Ξαρχάκος και προσθέτει: «στη σκηνή του Gazarte ως μεταίχμιο της γης και του ουρανού θα υπερίπταται ο Γιώργος Ζαμπέτας περιβαλλόμενος από μία ουράνια ανθοδέσμη αθάνατων συνοδοιπόρων, με ανέλπιστες συναντήσεις όπως αυτή του Τζακ Ο’ Χάρα με τον Κουρτ Βάιλ, του Θανάση με τον Έντβαρντ Γκρηγκ, του μυστήριου τύπου με τα μαύρα γυαλιά με τον Ντέιβ Μπρούμπεκ... που τα συγγενικά τους ακούσματα περιέχουν όλο τον οίστρο της ζωής. Τον οίστρο που η ασπαίρουσα θεία Χάρις, Αλεξίου, η ανάσα μας, ανοίγει τους ορίζοντες και τις ψυχές της παγκόσμιας πολιτείας.

Αεροναύτες μουσικοί θα συνοδεύουν αυτή την υπερκόσμια παρέλαση κρατώντας ορατά μουσικά όργανα που θα παράγουν ήχους αόρατους με απόκρυφα νοήματα. Και η βρόχα θα πίπτει λούζοντας τους γαλαξίες μίας χίμαιρας με εξαίσιες αρμονίες.’’ Σταύρος Ξαρχάκος - Χάρις Αλεξίου σε μία καρμική συνάντηση ! Μαζί τους οι μουσικοί: Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα Ηρακλής Ζάκκας - 1ο Μπουζούκι Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι Γιώργος Λιμάκης - Κιθάρες Αντώνης Τσίγκας - Κοντραμπάσο Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Στέφανος Χατζόπουλος Φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ