LISTEN LIVE
premiera-delivorias
premiera-delivorias
Σάββατο 26 Ιανουαρίου
Πρεμιέρα Δίεση | Φοίβος Δεληβοριάς

Εκατό ακροατές του Δίεση 101,3 θα παρακολουθήσουν από κοντά τον Φοίβο Δεληβοριά στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Κύτταρο (Αχαρνών και Ηπείρου).

 

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 22:30.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς πέφτει, ως γνωστόν, κάθε τόσο «και σκοτώνεται». Είναι ο δικός του τρόπος να βρίσκει ξανά τον εαυτό του και το πεζοδρόμιο.

Γιατί εκεί, δίπλα στα βήματα των περαστικών, στο μέρος που αν είναι να σταθείς στέκεσαι μόνο για λίγο, έξω απ’ τις βιτρίνες και χαζεύοντας τα κουδούνια μιας πολυκατοικίας, εκεί που οι νεραντζιές ανθίζουν δίπλα στο καπάκι του υπονόμου, εκεί γεννιούνται πάντα τα δικά του τραγούδια.

Στο «ΚΥΤΤΑΡΟ» ο Φοίβος ξαναγυρίζει στα τραγούδια του. Σε ό, τι έχει γράψει έως τώρα, από την «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» έως την «ΚΑΛΛΙΘΕΑ», αλλά και σ’ αυτά που έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει. Δυο-τρία από αυτά θα πρωτοπαρουσιάσει στην θρυλική σκηνή της Ηπείρου κι Αχαρνών, με τον ήχο που της αρμόζει, αφού η μπάντα του έχει ήδη ξεκινήσει τις μυστικές διεργασίες της.

Πέρα απ’τα γνωστά τραγούδια του, ο Δεληβοριάς θα γυρίσει το μικρόφωνο και σε μερικά αγαπημένα b-sides (αυτά που συνήθως παραπετάει ή κάνει πως δεν τα ξέρει).

Θα πάρει επίσης την κιθάρα και θα τραγουδήσει The Boy, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα, Αγγελάκα, Κόρε. Ύδρο., Βασίλη Νικολαϊδη, Παυλίδη και άλλους ομότεχνούς του, που επίσης ξεκινούν πεζοί και πάνε αλλού.

Συντελεστές:

Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς Yoel Soto: Μπάσο Κώστας Παντέλης: Κιθάρες

Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ