LISTEN LIVE
marionetes
marionetes
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου
AVANT PREMIERE «ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3, και η AUDIOVISUAL παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία του Παντελή Καλατζή «ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ». Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στις 20:00, στα Ster Cinemas, στο Ιλιον, Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α.

 

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Φίλιππου, ενός δημοσιογράφου που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του.

 

Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν "Μαριονέτες" στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

 

Μια σύγχρονη ελληνική ταινία μυστηρίου που μέσα από συνεχείς αναζητήσεις και ανατροπές ψυχογραφεί τους ήρωές της, φέρνοντάς τους πολλές φορές αντιμέτωπους με την άλλη πλευρά του εαυτού τους, ενώ θέτει ερωτήματα όπως: μήπως τελικά όλοι γινόμαστε, ενσυνείδητα ή μη, "μαριονέτες" και κρεμόμαστε από τα νήματα ενός συστήματος; Μήπως υποκινούμαστε και εξυπηρετούμε σκοπούς που δεν συνειδητοποιούμε; Μπορούμε να ξεφύγουμε ή παραμένουμε "μαριονέτες";

 

Πρωταγωνσιτούν οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Κιμούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Νούσιας,  Κλέλια Ρένεση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Βακούσης. Το σενάριο είναι των Αλέξη Γεωργούλη, Λάζαρου Μπαλαούρα, αλλά και του σκηνοθέτηΠαντελή Καλατζή.

 

Μετά από μια αξιόλογη πορεία και παρουσία σε διεθνή φεστιβάλ, ως σκηνοθέτης μικρού μήκους ταινιών και ντοκιμαντέρ αλλά και ως παραγωγός στην ταινία «Το Πλοίο για την Παλαιστίνη», ο Παντελής Καλατζής, το κινηματογραφικό παιδί του Κούνδουρου, μας παρουσιάζει την πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική δουλειά.

 

 

Η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Οκτωβρίου.

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

 

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ