ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

 

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ PASSPORT- ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στις 22:00.


 

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο του πρόγραμμα με τίτλο «Καλλιθέα», στο ολοκαίνουριο Passport- Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος).

Η Καλλιθέα, το προάστιο όπου μεγάλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, είναι δύσκολο να αλλάξει θέση και να μεταφερθεί στον Κεραμεικό. Η «Καλλιθέα» όμως, ο δίσκος που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο τραγουδοποιός, μπορεί κι έχει όλη τη διάθεση να κάνει την εμφάνισή της εκεί.

Ο Φοίβος και οι συνεργάτες του θα φτιάξουν με σκηνικά, πρόζες, τραγούδια παλιά και νέα - ένα καινούργιο προάστιο, ένα στέκι με χαρακτηριστικά γειτονιάς, κατάλληλο για πολλαπλές επισκέψεις και για απροσδόκητες γνωριμίες.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον Φοίβο Δεληβοριά μεταφέρθηκε από το λιμάνι του Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας, επιδιώκοντας να αλλάξει όχι μόνο τους κανόνες της Αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, αλλά και της ...γεωγραφίας!


 

Συντελεστές: 

Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα, καφέ-μπαρ-οβελιστήριο) Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα, σχολή πολεμικών τεχνών) Κώστας Παντέλης (κιθάρες, είδη καπνιστού, ζαχαρώδη, κάβα) Γιοέλ Σότο (μπάσο, καφεκοπτείον, αιθέρια έλαια) Ειρήνη Αραμπατζή (τραγούδι, οίκος αισθητικής φροντίδας)

Θάνος Κοσμίδης / Αγγελική Μπόζου (σκηνογραφία, μπουτίκ με ενδύματα αρχαία) Δημήτρης Μακρής (projections, σινεμάς ημικεντρικός) Γιάννης Πετρόλιας (σχεδιασμός ήχου, προπό, εθνικό λαχείο, σουίπστεϊκ)


 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!