LISTEN LIVE
999999999999
999999999999
Μ.Δευτέρα 25 Απριλίου
AVANT PREMIERE | «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ»

«Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ»

 

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η Tanweer παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ», λίγο πριν την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου. Τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στις 20:00, στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ, Βασιλίσσης Σοφίας 124 (στάση μετρό ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ).

 

***Επίσης, 3 τυχερές μαμάδες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν ένα high afternoon tea για 2 άτομα, στο Winter Garden City Lounge, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

 

 

Η Σάντι είναι μια χωρισμένη μητέρα με δύο γιους. Ο Μπράντλει είναι ένας χωρισμένος πατέρας που έχει την επιμέλεια της κόρης του. Η Τζέσι δεν βλέπει ποτέ τη μητέρα της και η Κρίστεν δεν γνώρισε ποτέ τη δικιά της. Παράλληλες ιστορίες γυναικών από τον σκηνοθέτη του Pretty Woman και του Valentine's Day για την επερχόμενη Γιορτή της Μητέρας…

 

Ταινία γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη ξεχωριστή αυτή γιορτή και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονικά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες.

 

Τι καλύτερο για τη γιορτή της Μητέρας από μια κωμωδία του Γκάρι Μάρσαλ; Η τελευταία ταινία της τριλογίας του αγαπημένου σκηνοθέτη, με θέμα τις γιορτές («Valentine’s Day” και «New Year’s Eve»), υπόσχεται γέλιο και δάκρυα σε μια ξεκαρδιστική και συγκινητική ιστορία, για διαφορετικές μαμάδες που η κάθε μια έχει να αντιμετωπίσει τις δικές τις δυσκολίες.

 

Σκηνοθεσία: Γκάρι Μάρσαλ.

Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χαντσον, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ

 

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

 

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ
d18c9855238d45a184480f6e948c3849
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

AVANT PREMIERE | ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BELLE...

ΣΙΝΕΜΑ