LISTEN LIVE
ryt5tyew4
ryt5tyew4
Τετάρτη 8 Ιουνίου
AVANT PREMIERE | «TRUMAN»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3, η SEVEN SPOTS και η ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «TRUMAN». Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ, στο θερινό σινεμά ΑΒΑΝΑ, Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3, Χαλάνδρι.

 

Η ταινία παρακολουθεί δύο παιδικούς φίλους, που μετά από αρκετά χρόνια ξανασυναντιούνται. Ο Χουλιάν και ο Τομάς, και ο πιστός του σκύλος Τρούμαν, θα περάσουν μαζί μερικές αξέχαστες μέρες, όπου θα θυμηθούν ιστορίες από τα παλιά, θα νοσταλγήσουν την παλιά ζωή τους και θα κλάψουν, καθώς αυτή η σύντομη συνάντησή τους θα είναι και η τελευταία.

Διεγνωσμένος με σοβαρή αρρώστια ο Χουλιάν, αποφασίζει ότι δεν θέλει να κάνει άλλες θεραπείες, αλλά ν’ ασχοληθεί με τα κληρονομικά του, την ίδια του την κηδεία και το πιο σημαντικό απ’ όλα: να βρει ένα σπίτι για τον αγαπημένο του φίλο Τρούμαν.

Καθώς οι δυο άντρες περιφέρονται στους δρόμους της Μαδρίτης , επισκέπτονται βιβλιοπωλεία, εστιατόρια, γιατρούς και κτηνιάτρους, κι ένας ιδιαίτερος δεσμός αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

Το «Truman» είναι μια συγκινητική ελεγεία για τη φιλία και την αγάπη. Ένα ειλικρινές πορτραίτο των σχέσεων και πώς ο θάνατος είναι ένα κομμάτι κι αυτός της ζωής.

Η ταινία απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία Γκόγια: Καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Η σκηνοθεσία είναι του Σεσκ Γκέι, ενώ πρωταγωνιστούν ο Ρικάντο Νταρίν και Χαβιέ Καμάρα.

 

Η ταινία θ’ αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 9 Ιουνίου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ