LISTEN LIVE
04d3b72c-9e18-4f87-8d1b-88f9f9e38809
04d3b72c-9e18-4f87-8d1b-88f9f9e38809
Δευτέρα 18 Ιουλίου
AVANT PREMIERE | «ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ»

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 KAI H TANWEER, παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ».Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, στις 21:00, στο θερινό cine ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ.

 

Η Λουίζα «Λου» ζει σε μια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας.

Χωρίς καμία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθμη 26χρονη τρέχει από τη μία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της.

 

Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιμαστούν, όταν θα αποδεχθεί μια θέση για δουλειά, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

 

Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγμή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

 

Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το «Πριν Έρθεις Εσύ» μάς υπενθυμίζει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιμένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις…

 

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θία Σάροκ, η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones») και ο Σαμ Κλάφλιν («The Hunger Games»),

 

Σκηνοθεσία: Θία Σάροκ

Σενάριο: Τζότζο Μόις

Πρωταγωνιστούν: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Μάθιου Λιούις, Τζένα Κόουλμαν, Μπρένταν Κόιλ

 

 

ΔΙΕΣΗ 101, 3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ