LISTEN LIVE
unnamed-1
unnamed-1
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου
Η Lara Fabian τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα!

Κεντρικό Γήπεδο Τέννις | Ο.Α.Κ.Α.

 

 

Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!

 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

 

Lara Fabian: Μία από τις γυναικείες φωνές της χιλιετίας!

Μία φωνή με απίστευτη έκταση, που κρύβει πάθος, ταλέντο, συναίσθημα, μελωδικότητα! Μια φωνή, η οποία από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως σήμερα μετρά δεκάδες επιτυχίες!

 

Μία κορυφαία ερμηνεύτρια, που έχει συγκινήσει εκατομμύρια μουσικόφιλους μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της, όπως "Je t' aime", "Je suis malade", "Tout", "Humana", "La Difference", "Si tu m' aimes", "Tu t'en vas", "Adagio", "I Will Love Again", "I Am Who I Am", "Requiem pour un fou","Broken vow", "Love By Grace", "Soleil Soleil" επιτυχίες, που την καθιέρωσαν ως μια ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

 

Μία καλλιτεχνική προσωπικότητα, μια δραματική σοπράνο μαγνητίζει το κοινό μέσα από τις ερμηνείες της, ισορροπώντας με τις δεξιότητες της φωνής της, που φθάνουν τις τρεις οκτάβες, σε μια γκάμα τραγουδιών που εκτείνονται από αισθαντικές μπαλάντες μέχρι τις «φαντασμαγορικές νότες ενός γαλλικού καμπαρέ».

 

Στις συναυλίες της δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν που γεννά ήχους, εικόνες και συναισθήματα. Μία αισθαντική ατμόσφαιρα που μαγεύει τους τυχερούς θεατές που βρίσκονται στα show της. Πολλά από τα τραγούδια της μοιάζουν να ξεπηδούν μέσα από κινηματογραφική ταινία - δεν είναι τυχαίο ότι η Disney τη διάλεξε για να δανείσει τη φωνή της στην Εσμεράλδα στη γαλλική εκδοχή της Παναγίας των Παρισίων, δίνοντάς την ευκαιρία να ερμηνεύσει μία μεγάλη της επιτυχία, το "Que Dieu aide les exclus".

 

Κάθε show της Lara Fabian μνημονεύεται ως μοναδικό για τη συγκινητική ερμηνεία της! Αυτό που την κάνει ξεχωριστή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα είναι η ικανότητα της Lara Fabian να ερμηνεύει σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις στο παλμαρέ της είναι αναρίθμητα. Έχει τραγουδήσει μάλιστα και στα ελληνικά, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, το All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκι.

 

Ακολουθήστε το event https://www.facebook.com/events/266572220387758/?active_tab=posts

 

Official pages Lara Fabian

http://www.larafabian.com/

www.facebook.com/larafabianofficial

 

Σημεία Προπώλησης

 

www.viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/oaka-gipedo-tennis/lara-fabian/

στο τηλέφωνο 11876

μέσω vivawallet

& σε όλα τα καταστήματα

Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

 

Τιμές Εισιτηρίων

 

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ:

30 ευρώ |για αγορά εισιτηρίου έως 15/8

35 ευρώ | για αγορά εισιτηρίου από 16/8

ΖΩΝΗ Γ: 40 ευρώ

ΖΩΝΗ Β: 45 ευρώ

ΖΩΝΗ Α: 50 ευρώ

VIP και VIP ARENA: 60 ευρώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση απευθυνθείτε στην Ηρώ Παστρικού στο [email protected]

 

Ακολουθεί το βιογραφικό της Lara Fabian

 

Η Lara Fabian θεωρείται μία από τις καταξιωμένες ερμηνεύτριες διεθνώς.

Με καριέρα 30 χρόνων, 12 albums στο ενεργητικό της και πάνω από 32 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλον τον κόσμο, είναι μια από τις πιο εμπορικές καλλιτέχνες της γενιάς της. Γεννημένη στο Βέλγιο, από Φλαμανδό πατέρα και Σισιλιάνα μητέρα, πήρε το όνομά της από την κεντρική ηρωίδα του μυθιστορήματος, "Doctor Zhivago".

 

Ο πατέρας – κιθαρίστας στη μπάντα της Petula Clark – και η μητέρας της, ενθάρρυναν τη Lara να ξεκινήσει μαθήματα τραγουδιού σε πολύ μικρή ηλικία και στα οκτώ της χρόνια, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, της χάρισαν το πρώτο της πιάνο – ένα δώρο σημαδιακό, για το κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, ένα δώρο που έπαιξε καθοριστικό λόγο και σφράγισε τη μελλοντική της πορεία. Η Lara ξεκίνησε παράλληλα με το τραγούδι και μαθήματα μουσικής και χορού και άρχισε να γράφει και να ερμηνεύει τα πρώτα δικά της τραγούδια, αλλά και να παίζει στο πιάνο της, όλα τα τραγούδια της εποχής, μιας εποχής ιδιαίτερα πλούσιας μουσικά. Στις συνθέσεις της η Fabian ήταν επηρεασμένη από την κλασική μουσική της παιδεία αλλά και από σύγχρονους καλλιτέχνες, όπως η Barbra Streisand και ο Freddie Mercury.

 

Το 1986, στα δεκάξι της, κέρδισε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Μουσικής "Tremplin de Bruxelles" και κυκλοφόρησε το πρώτο της 45άρι, με δύο τραγούδια "L'est en Aziza pleurs"/ "Il y avait". Και τα δύο τραγούδια γράφτηκαν από τον Marc Lerchs, ως φόρο τιμής στο διάσημο και πολύ δημοφιλή Γάλλο τραγουδιστή και ακτιβιστή Daniel Balavoine (aka Bala), που σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου στην Αφρική, μαζί με το δημιουργό του Ράλλυ Παρίσι- Ντακάρ, Thierry Sabine.

 

Δύο χρόνια αργότερα, η Fabian παίρνει μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision, με το τραγούδι Croire (Trust) εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο και κατακτά την 4η θέση, ενώ η Celine Dion είναι η καλλιτέχνης, που κερδίζει την πρώτη θέση εκείνη τη χρονιά. Το single έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, πουλώντας πάνω από 500.000 αντίτυπα.

 

Το 1990 τραγουδώντας το "La Fille d'Ipanema" (The Girl from Ipanema) σε ένα πιάνο μπαρ στις Βρυξέλες, συναντά τον συνθέτη Rick Alison. Μια συνάντηση – σταθμός στη ζωή και στη καλλιτεχνική πορεία της Lara Fabian. Μαζί αποφασίζουν να πετάξουν στο Κεμπέκ του Καναδά και να γράψουν εκεί το πρώτο προσωπικό της album, με τίτλο το όνομά της.

 

Κυκλοφόρησε το 1991, έγινε πλατινένιο και την καθιέρωσε ως την πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της περιοχής του Κεμπέκ– της περιοχής αυτής του Καναδά, που από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασε και τη λάτρεψε, καθώς παρασύρθηκε από τη γοητεία της υπέροχης βελγίδας «ξαδέλφης», που ξέρει να τραγουδά τις χαρές και τον πόνο της αγάπης καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

 

Το 1994 κυκλοφόρησε το δεύτερο album της, "Carpe Diem", που έμελε να είναι το album- σταθμός στην καριέρα της, έγινε τρεις φορές πλατινένιο και επιβεβαίωσε τον ιδιαίτερο δεσμό και τα δυνατά αισθήματα που τρέφει το καναδικό κοινό για τη Lara Fabian - δεσμός που έγινε ακόμα πιο ισχυρός μετά τις 200 συναυλίες που έδωσε περιοδεύοντας για δύο χρόνια στον Καναδά. Το 1995 η Lara Fabian πήρε την Καναδική υπηκοότητα (διατηρώντας πάντα και τη Βελγική).

 

Το "Carpe Diem", περιείχε και τη μεγάλη επιτυχία "Si tu m'aimes", τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία και σε Γαλλία και Βέλγιο και έτσι η Fabian υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική εταιρεία Polydor για αρκετά albums . Το τρίτο της album, «Pure» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1997, έγινε πλατινένιο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια στη Γαλλία. Ξεχώρισαν πολλά singles, όπως τα "Tout", "Je t'aime", "Humana" που έγιναν τεράστιες επιτυχίες πουλώντας το καθένα πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα, αλλά και τον ύμνο κατά της ομοφοβίας, "La Différence". Μέχρι και σήμερα το "Je t'aime", που η Lara συνυπογράφει στη σύνθεση και στη μουσική, θεωρείται σε πολλές χώρες, ως ένα από τα πιο δημοφιλή γαλλικά τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ.

 

Το 1996, η Walt Disney Studios έκανε πρόταση στην Lara να δανείσει τη φωνή της στον χαρακτήρα της Esmeralda στη γαλλική εκδοχή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Παναγία των Παρισίων». Η Disney συμπεριέλαβε τη γαλλική εκδοχή του τραγουδιού της Fabian, "Que Dieu aide les exclus" και στο αγγλικό soundtrack της ταινίας.

 

Το καλοκαίρι του 1999, η Fabian ηχογράφησε το πρώτο της αγγλόφωνο album, "Lara Fabian" στη Νέα Υόρκη και στο Σαν Φρανσίσκο, που κυκλοφόρησε από τη Sony Label.

 

Το album περιείχε το ποπ - χορευτικό τραγούδι "I Will Love Again", το οποίο έγινε το πρώτο αγγλόφωνο single της. Έφτασε το #1 στο Αμερικάνικο Billboard Hot Dance Music/Club Play, στο #32 on the Billboard Hot 100 και στο #10 Adult Contemporary, και φυσικά μπήκε σε πολλά διεθνή charts. Η μπαλάντα "Love By Grace", κέρδισε την 24η θέση στο Adult Contemporary chart και έγινε το βασικό τραγούδι της βραζιλιάνικης σαπουνόπερας "Laços de Família", που παιζόταν σε Βραζιλία και Πορτογαλία. Το τραγούδι ήταν νούμερο 1 στα ραδιόφωνα των δύο χωρών για πολλές εβδομάδες καθιερώνοντάς τη Λάρα, ως μία από τις πιο δημοφιλής ξένες τραγουδίστριες, θέση που κρατά μέχρι και σήμερα.

 

Το album επίσης περιελάμβανε το "Adagio", που έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Lara σε αρκετές χώρες. Το τραγούδι της "Broken Vow", που η Lara συνυπογράφει στη σύνθεση, έχει ερμηνευθεί έκτοτε από πολλούς καλλιτέχνες, όπως η Barbra Streisand και ο Josh Groban.

 

Την ίδια περίοδο η Λάρα ηχογράφησε πολλά τραγούδια για soundtracks χολιγουντιανών ταινιών, όπως το "The Dream Within" για την ταινία "Final Fantasy: The Spirits Within" και το "For Always" για την ταινία του Steven Spielberg "A.I.: Artificial Intelligence"- που στο soundtrack υπάρχει και ως σόλο αλλά και ως ντουέτο με τον Josh Groban . Το 2004 μάλιστα βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για το ρόλο της τραγουδίστριας και ηθοποιού Patricia Morrison, που ερμήνευσε στην ταινία "De-Lovely" μιας επικής βιογραφίας για τον Cole Porter, σκηνοθετημένης από τον Irwin Winkler.

 

Τα πολλά γαλλόφωνα albums παγίωσαν και καθιέρωσαν τη Lara ως μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνες όλων των εποχών, ενώ με την κυκλοφορία του δεύτερου αγγλόφωνου album "Wonderful life" το 2004 πήρε διθυραμβικές κριτικές.

 

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της το 2007, η Fabian πραγματοποίησε περιοδεία στην Ουκρανία, στη Ρωσία και στην Ελλάδα

 

Το 2008, η Fabian βρίσκεται στο Βέλγιο με σκοπό την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ σε συνεργασία με τον Γάλλο πιανίστα Mark Herskowitz, με τον οποίο είχε συνεργαστεί το 2001 για το άλμπουμ της, Nue. Το άλμπουμ, "Toutes les femmes en moi", κυκλοφόρησε στις 26 Μαΐου του 2009. Είναι ένα album - αφιέρωμα σε όλες τις γυναίκες τραγουδίστριες που την ενέπνευσαν και τις οποίες θαυμάζει και πάνω στη δική τους επιτυχία βασίστηκε για να χτίσει τη δική της, ένα album - τιμή σε όλες τις «πνευματικές της μητέρες». Το άλμπουμ περιέχει διασκευές τραγουδιών των Dalida, Celine Dion, Nana Mouskouri και Maurane μεταξύ άλλων. Το πρώτο single, "Soleil, Soleil", που κυκλοφόρησε ήταν μια διασκευή του τραγουδιού της Νανάς Μούσχουρη ενώ το δεύτερο single, "Toutes les Femmes en moi", ήταν το μόνο πρωτότυπο τραγούδι του άλμπουμ.

 

Το 2010, η Fabian έστρεψε την προσοχή της στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης και μαζί με τον Ρώσο συνθέτη Igor Krutoy, έγραψαν το θεματικό album "Mademoiselle Zhivago". Το πολύ φιλόδοξο project κυκλοφόρησε σε Ρωσία και Ουκρανία , παρουσιάζοντας 11 τραγούδια σε πέντε διαφορετικές γλώσσες. Το «Mademoiselle Zhivago» μιλά για την ιστορία μιας γυναίκας που βιώνει διαφορετικές ζωές στο πέρασμα των αιώνων, μιας γυναίκας που έχει πολλά κοινά και ομοιότητες και ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τις ρίζες και την καταγωγή της οικογένεια της Fabian. Μην ξεχνάμε ότι πήρε το όνομα της από τη βασική ηρωίδα της θρυλικής νουβέλας του Boris Pasternak, "Doctor Zhivago", που στην οθόνη ερμήνευσε η Julie Christie.

 

Στο "Mademoiselle Zhivago", που γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία, η Lara απέδειξε και το ερμηνευτικό της ταλέντο και ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στις 11 μικρού μήκους ταινίες, που συνόδευαν το κάθε τραγούδι του album. Για την προώθηση αυτού του δίσκου, η Fabian πραγματοποίησε μια σειρά από συναυλίες, παρουσιάζοντας τα καινούργια τραγούδια ζωντανά στο κοινό των δύο χωρών, αλλά και υπόλοιπης Ανατολικής Ευρώπης. Από τότε έχει καθιερωθεί ως μια σούπερ σταρ στη Ρωσία και στην Ουκρανία.

 

Το 2011, γοήτευσε με τα τραγούδια της, προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης της πολιτικής, οικονομικής και καλλιτεχνικής ζωής, που συγκεντρώθηκαν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για τα 80α γενέθλια του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ!

 

Τον Δεκέμβριο του 2012, χρήστηκε επίσημος πρεσβευτής της UNICEF στο project "Frimousses de créateurs pour l'Unicef" (Creative Faces for UNICEF), και όπως πάντα, "πήρε το ρόλο της πολύ ζεστά", και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 200.000 ευρώ σε δωρεές για τα παιδιά του Νταρφούρ, ρεκόρ που δεν ξεπεράστηκε στα 10 χρόνια της ύπαρξής του θεσμού.

 

Το 2014, η Lara κατέκτησε την κορυφή των charts στην Τουρκία και στις γειτονικές χώρες με το τραγούδι "Make Me Yours Tonight" διευρύνοντας το κοινό της στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

 

Το πιο πρόσφατο album της, το γαλλόφωνο "Ma Vie Dans la Tienne", κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2015 από τη Warner Music και έγινε ήδη πλατινένιο στη Γαλλία. Με το νέο αυτό album, η Lara Fabian ανταμείβει τους θαυμαστές της για την υπομονή τους, παραμένοντας πιστή στον εαυτό της και στις αρχές της, διασχίζοντας μουσικά σύνορα, όπου κανείς δεν περίμενε ...

 

Η Lara Fabian αυτήν την εποχή έχει ξεκινήσει να δουλεύει για το επόμενο αγγλόφωνο album της, που θα κυκλοφορήσει το 2017 στην Αμερική καθώς και για ένα δεύτερο album στα ισπανικά και πορτογαλικά.

 

Η Lara Fabian έχει κερδίσει πολλά παγκόσμια και διεθνή μουσικά βραβεία όπως World Music Awards, Victoires de la Musique, IFPI Platinum Europe Awards, Felix awards και πολλά άλλα.

 

Τους τελευταίους 12 μήνες τα τραγούδια της Lara στο YouTube έχουν πάνω από 312 εκατομμύρια views.

 

Η Lara είναι παντρεμένη, έχει μια κόρη και ζει στο Βέλγιο και στην Ισπανία.

 

Αυτό τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία σε πάνω από 25 χώρες πετυχαίνοντας αλλεπάλληλα sold out.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
fc298971-644a-bb5f-c7a8-bd960d73a3cf
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ FALIRO SUMMER THEATER

«JUKEBOX - ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
rewrewr
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΣΟΣ"

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
a04f520c-0fa8-1681-1e87-eab5df675bff
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
302500457-1526235721130827-3791675746120906033-n
20, 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ