LISTEN LIVE
unnamed
unnamed
ΤΕΤΑΡΤΗ 9 Νοεμβρίου
AVANT PREMIERE «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ παρουσιάζουν σε avant premiere τη νέα ταινία του ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, «ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ». Την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 Νοεμβρίου στις 20:30, στον κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ, Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3, Χαλάνδρι.

 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του νοσηλευτή στρατιώτη Ντέσμοντ Ντος.

 

Κατά τη διάρκεια της μάχης της Οκινάουα, μιας από τις πιο αιματηρές μάχες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ντος κατάφερε να σώσει περισσότερους από 75 άντρες, χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο.

 

Ήταν ο μόνος Αμερικανός στρατιώτης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μαχών, προσφέροντας τα μέγιστα, χωρίς να φέρει οπλικό εξοπλισμό, αφού είχε την πεποίθηση ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν δικαιολογεί τους σκοτωμούς.

 

Πρόσφερε ιατρικές υπηρεσίες στον στρατό, μεταφέροντας τους τραυματισμένους από τις γραμμές του εχθρού, ενώ βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με πυρά και τραυματίστηκε σοβαρά από χειροβομβίδα.

 

Ο Ντος ήταν ο πρώτος αντιρρησίας συνείδησης στην ιστορία των ΗΠΑ, που έλαβε Μετάλλιο Τιμής από τον Αμερικανό πρόεδρο Χάρυ Τρούμαν.

 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μελ Γκίμπσον, ενώ πρωταγωνιστούν οι Άντριου Γκάρφιλντ, Τερέζα Πάλμερ, Λιουκ Μπρέισι, Βινς Βον κ.α.

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

 

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ
d18c9855238d45a184480f6e948c3849
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

AVANT PREMIERE | ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BELLE...

ΣΙΝΕΜΑ