LISTEN LIVE
vasil
vasil
Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ! VASSILIKOS

Ο Vassilikos, o ξεχωριστός ερμηνευτής, σε μια Βραδιά αποκλειστικά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, μια ημέρα πριν από την έναρξη των εμφανίσεών του στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι). Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στις 20:00.

 

 

Σε μια unplugged εμφάνιση ο Vasilikos, θα ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του όλα τα χρόνια που ακολούθησαν τους Raining Pleasure, αλλά και τον καινούριο συνεργάτη του Γιώργο Γραμμόζη.


Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα συνυπάρξουν επιτυχίες των Raining Pleasure, αλλά και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές του Μάνου Χατζιδάκι, των Beatles, του Leonard Cohen, και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Στο επίκεντρο οι μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής από τον χρυσό του δίσκο Vintage, αλλά και νέα τραγούδια, από τον δίσκο που προετοιμάζει.

Τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους, φαινομενικά αταίριαστα, που μέσα από τα μάτια του και τη μοναδική χροιά του γίνονται ένα και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία του…

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ