Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει- για δύο άτομα- πενθήμερη διαμονή, τέσσερις διανυκτερεύσεις, με πρωινό, στο «The windmill Resort»  http://www.thewindmillresort.com. Κατά την είσοδό σας στο γραφικό χωριό των Μητάτων, ο παραδοσιακός πέτρινος ανεμόμυλος προσφέρει το πιο ζεστό καλωσόρισμα στα Κύθηρα. Σε έναν χώρο όπου η συνύπαρξη του μοντέρνου με το παραδοσιακό είναι απόλυτα αρμονική, το Windmill Resort, προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα δωμάτια. Το Windmill Resort διαθέτει πισίνα, ενώ θα σας εντυπωσιάσει η πανδαισία φυσικών χρωμάτων και ευωδιών που συνθέτουν τον βοτανικό κήπο. 

 

 

Επίσης, ο νικητής θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα και το αυτοκίνητο, με το πλοίο Πορφυρούσα, από Νεάπολη για Κύθηρα, μετ’ επιστροφής.

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται δωρεάν γεύματα ή δείπνα.

 

Ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο Λιμανάκι, που βρίσκεται στον Αβλέμονα, το όμορφο γραφικό ψαροχώρι των Κυθήρων. Φρέσκο ψάρι και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες, νόστιμα μαγειρεμένα, που εντυπωσιάζουν.

 

Ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο Σκάνδεια, στην Παλαιόπολη. Γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο της Σκάνδειας, μπροστά στην καθαρή παραλία, δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή αυλή, με λεύκες, που προτείνει νόστιμα πιάτα ημέρας, ψητά ψάρια και κρέατα, αλλά και τοπικά προϊόντα και κρασιά.

 

 

Επιπλέον, ο τυχερός ακροατής με την παρέα του θα κάνει scuba diving στο Κythera dive center, στην περιοχή Καψάλι, για μοναδικές υποβρύχιες εξευρενήσεις. Άλλωστε, στα Κύθηρα οι υποβρύχιοι προορισμοί είναι αμέτρητοι!!!
 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι μέχρι τις 15 Ιουλίου ή μετά τις 10 Σεπτεμβρίου, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας.

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΘΗΡΑ και αποστολή στο 54301


 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 23 Ιουνίου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!