LISTEN LIVE
4444
4444
Σάββατο 25 Νοεμβρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ - ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου, παρουσιάζει την παράσταση «Μπελ Ρεβ», των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών τους στο Διογένης Studio, Συγγρού 259. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 21:45.

 

 

Το “Μπελ Ρεβ” είναι ένα όμορφο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η δραστήρια και πάντα ανήσυχη τριάδα του ελληνικού τραγουδιού, ανεβάζουν τον πήχη ακόμα ψηλότερα δημιουργώντας μία ολοκαίνουρια πρόταση που θα συζητηθεί.

Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου παρουσιάζουν τη νέα τους παράσταση με τίτλο “Μπελ Ρεβ” (Belle Reve) στον- ριζικά ανακαινισμένο- χώρο του Διογένης Studio.

Το “Μπελ Ρεβ”, μυστηριώδες και σκοτεινό, δεν είναι ένα συνηθισμένο μουσικό πρόγραμμα, αλλά μάλλον ένα ιδιότυπο ρεσιτάλ με θεατρική ατμόσφαιρα.

Εικόνες, ενορχηστρώσεις, ρεπερτόριο, όλα συντονίζονται υπό τη σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου , προκειμένου να δημιουργήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία στο θεατή, ερεθίζοντας κάθε του αίσθηση.

Με μία εξαίρετη ορχήστρα 15 σπουδαίων μουσικών και τη συμμετοχή του χαρισματικού Θοδωρή Μαυρογιώργη, το τραγούδι ως ακρόαμα και βίωμα έρχεται με αφοπλιστικό τρόπο στο επίκεντρο, σε μια παράσταση όπου οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του ρεπερτορίου της τριάδας, έρχονται, για πρώτη φορά, να συναντηθούν με απρόβλεπτες επιλογές από το διεθνές στερέωμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πιο λαμπερή, εκφραστική και τολμηρή από ποτέ, επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος - στις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης – δημιουργούν, ακόμη μία φορά, το κατάλληλο πλαίσιο για μια πρωτοποριακή μουσική εμπειρία.


 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ