LISTEN LIVE
vradia-drogosis
vradia-drogosis
12 Δεκεμβρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

Ο Στάθης Δρογώσης, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του, στο Club του Σταυρού του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος).Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις  21:30.

 

 
 

Ο Στάθης Δρογώσης στον 18ο χρόνο δημιουργικής παρουσίας του, προσκάλεσε φίλους συναδέλφους του, τραγουδιστές και δημιουργούς, καλώντας  τον καθένα από αυτούς να θυμηθεί, να επιλέξει, να ενορχηστρώσει, να τραγουδήσει, να μπει ο καθένας στον κόσμο μιας 3λεπτης μουσικής ιστορίας που είναι το κάθε τραγούδι με όποιον τρόπο εκείνος θέλει.

Κι έτσι 18 χρόνια μετά το δισκογραφικό του ξεκίνημα με τα «Φώτα που σβήνουν», προκύπτει ένα απρόβλεπτο best of με 15 συμμετοχές σε 14 προσωπικές  στιγμές όσων συμμετέχουν στο album στα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει ο Στάθης Δρογώσης, δύο καινούρια τραγούδια, μια διασκευή από τα Ιταλικά και ένα τραγούδι ακόμα. Τραγούδια από αυτή τη δουλειά ακούσαμε αποκλειστικά στον Δίεση 101,3.

Κι αφού μαζεύτηκε η παρέα για τη δημιουργική ενηλικίωση του Στάθη Δρογώση, το γιορτάζουν για τέσσερις Βραδιές στο Club του Σταυρού του Νότου.

Τέσσερις βραδιές με καλεσμένους του καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο album «18+» και με τον Στάθη Δρογώση να παίζει ό,τι αγάπησε περισσότερο από τα δικά του τραγούδια και όχι μόνο.

Στην πρεμιέρα των ξεχωριστών αυτών εμφανίσεων του Στάθη Δρογώση, καλεσμένοι θα είναι ο Γιάννης Κότσιρας, η Ανδριάννα Μπάμπαλη και ο Μανώλης Φάμελλος. 

Μαζί επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Άρης Ζέρβας – Τσέλο, Θάνος Μιχαηλίδης – Τύμπανα, Χάρης Μιχαηλίδης – Κιθάρες και Βαγγέλης Μαρκαντώνης - Μπάσο, φυσαρμόνικα.

Στις επόμενες εμφανίσεις, καλεσμένοι θα είναι:

ΤΡΙΤΗ 19/12     Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Πορτοκάλογλου

ΤΡΙΤΗ 26/12     Στάθης Δράκος, Katerina Duska, Μαριέττα Φαφούτη

ΤΡΙΤΗ 2/1/18    Φίλιππος Πλιάτσικας, Ηλίας Βαμβακούσης, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Fones



  

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ