Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει- για δύο άτομα- τετραήμερη διαμονή (τρεις  διανυκτερεύσεις), στο Kythira Irida Hotel , με πρωινό. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 150μ. από την παραλία της Αγίας Πελαγίας και περίπου 28 χιλιόμετρα από τη Χώρα και το κύριο λιμάνι των Κυθήρων. Όλα τα  δωμάτια παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Επίσης, ο νικητής θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για δύο άτομα, από Πειραιά για Κύθηρα, μετ’ επιστροφής, με το πλοίο ΙΟΝΙΣ, ενώ στο λιμάνι των Κυθήρων θα περιμένει ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για ξεχωριστές διαδρομές στο νησί, προσφορά του Drakakis Rent a Car.

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται και δύο δείπνα! 

Ένα δείπνο  στο εστιατόριο ΨΩΜΟΛΑΔΕΑ, που βρίσκεται στον  Αβλέμονα, το όμορφο γραφικό ψαροχώρι των Κυθήρων, προσφέροντας ξεχωριστές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας, αλλά και ένα δείπνο στο μεζεδοπωλείο Λιμανάκι, επίσης στο γραφικό λιμάνι του Αβλέμονα. Πιάτα για όλα τα γούστα, εξαιρετικά μαγειρεμένα. 

Επίσης, οι τυχεροί θα μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλς στο καφέ- μπαρ Αραχτοπωλείο, στο κάτω λιμανάκι του Αβλέμονα, αλλά και τα ποτά τους στο μπαρ Μερκάτο στη Χώρα των Κυθήρων.

 

Επιπλέον, ο τυχερός ακροατής με την παρέα του θα κάνει scuba diving στο Κythera dive center, στην περιοχή Καψάλι, για μοναδικές υποβρύχιες εξευρενήσεις. Άλλωστε, στα Κύθηρα οι υποβρύχιοι προορισμοί είναι αμέτρητοι!!!
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΘΗΡΑ και αποστολή στο 54301

 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 11 Μαΐου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!