Ο ΔΙΕΣΗ 101,3  και το kythera.gr, σας στέλνουν για τέσσερις ημέρες στa ΚΥΘΗΡΑ !

 

 

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει- για δύο άτομα- τετραήμερη διαμονή (τρεις  διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο Windmill Resort (https://www.thewindmillresort.com), στο γραφικό χωριό Μητάτα των Κυθήρων.

Στο Windmill Resort η συνύπαρξη του μοντέρνου με το παραδοσιακό είναι απόλυτα αρμονική. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα διαμερίσματα. Ανάλογα με τον προσανατολισμό του, κάθε διαμέρισμα έχει το τοπικό όνομα του αντίστοιχου ανέμου.

Επίσης, ο νικητής θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για δύο άτομα, από Πειραιά για Κύθηρα, μετ’ επιστροφής, με το πλοίο ΙΟΝΙΣ.

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται και δύο γεύματα ή δείπνα! 

Ένα γεύμα ή δείπνο  στο εστιατόριο ΨΩΜΟΛΑΔΕΑ, που βρίσκεται στον  Αβλέμονα, το όμορφο γραφικό ψαροχώρι των Κυθήρων, προσφέροντας ξεχωριστές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας, αλλά και ένα γεύμα ή δείπνο στην ψαροταβέρνα ο ΣΩΤΗΡΗΣ, που βρίσκεται, επίσης, στον Αβλέμονα, με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες.

Επίσης, οι τυχεροί θα μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλς στο καφέ- μπαρ Αραχτοπωλείο, στο κάτω λιμανάκι του Αβλέμονα, αλλά και τα ποτά τους στο μπαρ Μερκάτο στη Χώρα των Κυθήρων.

Επιπλέον, ο νικητής με την παρέα του θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία guiding tour δραστηριότητα από την ομάδα KUO και το Outdoor Activities Greece, για μοναδικές εξευρενήσεις στο φυσικό τοπίο των Κυθήρων.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΘΗΡΑ και αποστολή στο 54301


 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!