Ο ΔΙΕΣΗ 101,3  και το kythera.gr, σας στέλνουν για τέσσερις ημέρες στa ΚΥΘΗΡΑ.

Ο διαγωνισμός τρέχει στην εκπομπή του Ανδρέα Κυριακάκη (15:00- 18:00).

 

 

Ένας τυχερός ακροατής θα κερδίσει- για δύο άτομα- τετραήμερη διαμονή (τρεις  διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο Kythira Irida Hotel (http://www.kythera-irida.gr ). Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 150μ. από την παραλία της Αγίας Πελαγίας και περίπου 28 χιλιόμετρα από τη Χώρα και το κύριο λιμάνι των Κυθήρων. Όλα τα  δωμάτια παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ υπάρχει δωρεάν Wi-Fi σε ολόκληρο το ξενοδοχείο.

Επίσης, ο νικητής θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για δύο άτομα, από Πειραιά για Κύθηρα, μετ’ επιστροφής, με το πλοίο ΙΟΝΙΣ.

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται και δύο γεύματα ή δείπνα! 

Ένα γεύμα ή δείπνο  στο εστιατόριο ΜΠΟΤΖΙΟ, στον Αβλέμονα, για ξεχωριστές γεύσεις με απέραντη θέα στη θάλασσα.

Επίσης, ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο ΣΚΑΝΔΕΙΑ, στην Παλαιόπολη. Γύρω από τον αρχαιολογικό χώρο, δημιουργήθηκε μια ξεχωριστή αυλή, με λεύκες,  που προτείνει νόστιμα πιάτα ημέρας, ψητά ψάρια και κρέατα, αλλά και τοπικά προϊόντα. 

Επιπλέον, οι τυχεροί θα μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλς στο καφέ- μπαρ Αραχτοπωλείο, στο κάτω λιμανάκι του Αβλέμονα, αλλά και τα ποτά τους στο μπαρ Μερκάτο στη Χώρα των Κυθήρων.

Ο τυχερός ακροατής με την παρέα του θα κάνει scuba diving στο Κythera dive center, στην περιοχή Καψάλι, για μοναδικές υποβρύχιες εξερευνήσεις.

Επιπλέον, ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μία  guiding tour δραστηριότητα από την ομάδα KUO και το Outdoor Activities Greece, για ξεχωριστές εξερευνήσεις στο φυσικό τοπίο των Κυθήρων.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΘΗΡΑ και αποστολή στο 54301

 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ

 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 25 Μαΐου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!