LISTEN LIVE
jp-horizontal-page-001
jp-horizontal-page-001
Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018
Rockwave Festival - Judas Priest

Rockwave Festival is calling!

 

 

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Arctic Monkeys, alt-J, Miles Kane, Get Well Soon, Core the Band

 

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Judas Priest, Sabaton, Saxon, Accept, Foray Between Ocean, Null 'O' Zero, Jacks Full

 

Παρασκευή 20 Ιουλίου

Iron Maiden, Volbeat, Tremonti, Monument, W.E.B., The Raven Age, Rollin’ Dice

 

 

Παρασκευή 20 Ιουλίου

 

Iron Maiden

 

Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

 

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προώθηση του 16ου studio album τους, The Book Of Souls, οι Iron Maiden θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 για μια σειρά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour, ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην Ο2 Arena στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου.

Παρασκευή 20 Ιουλίου, Rockwave Festival στο TerraVibe Park. Το πλήρες πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το concept του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

Ο μάνατζερ των Maiden, Rod Smallwood, εξηγεί:

«Όπως γνωρίζουν οι fans, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden στην αρχή της χιλιετίας,  εναλλάσσοντας περιοδείες για νέες κυκλοφορίες με ''History/Hits'' περιοδείες. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για τους φανς, αλλά και τη μπάντα.

Για τη συγκεκριμένη περιοδεία αποφασίσαμε να βασίσουμε τη θεματολογία μας στο The Legacy Of The Beast όνομα, καθώς ταιριάζει ιδανικά στους σκοπούς μας δίνοντας την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί αλλά και να κάνουμε λίγο πλάκα ειδικά με τον Eddie! Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα αυτήν τη στιγμή, αλλά δουλεύουμε σε ένα στήσιμο με πολλά διαφορετικά stages που θα ακολουθούν αισθητικά την Iron Maiden παράδοση και ελπίζουμε να δώσουμε στους fans μια φανταστική εμπειρία, όταν έρθουν να δουν αυτό το special show».

 

Volbeat

 

Volbeat. Μία λέξη. Ένα συγκρότημα. Ένας αμίμητος ήχος. Μία απαράμιλλη προσέγγιση στην μουσική.

 

Συναυλιακό και φεστιβαλικό απωθημένο χρόνων τα παιδιά από την Δανία έρχονται για πρώτη φορά στα μέρη μας, ώστε να αποδείξουν γιατί θεωρούνται η πιο δυνατή μπάντα του σκληρού ήχου τα τελευταία χρόνια! Στο Rockwave Festival λοιπόν την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι Volbeat θα ισοπεδώσουν το TerraVibe μπρος στα μάτια χιλιάδων θεατών!

Από τις στάχτες της death metal μπάντας των Dominus, o Michael Poulsen (φωνή, κιθάρα), ιθύνων νους των Volbeat, σχημάτισε το συγκρότημα στις αρχές του 2000 μαζί με τον έτερο συνοδοιπόρο του στα drums, Jon Larsen.

The Strength/ The Sound/ The Songs (2005) τιτλοφορείτο ο πρώτος τους δίσκος και Rock the Rebel/Meat the Devil (2007) o δεύτερος. Άπαντες οι μουσικόφιλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του γκρουπ ξεκινώντας στόμα με στόμα τη φήμη που επιβεβαιώθηκε λίγα χρόνια αργότερα ότι πρόκειται, για τη μεγαλύτερη μπάντα του σκληρού ροκ/heavy metal, που θα δούμε στο μέλλον επί σκηνής!

Τα Beyond Hell/ Above Heaven & Outlaw Gentlemen and Shady Ladies εκτίναξαν τη φήμη τους με τεράστιες περιοδείες ανά τον κόσμο.

Ο Rob Caggiano από το 2013 έως και σήμερα κλείδωσε το line up των Volbeat και πλέον με τον τελευταίο δίσκο τους, Seal the Deal and Lets Boogie όλοι μιλάνε για τους Δανούς φίλους μας!

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους στο TerraVibe Park για το μπαρουτοκαπνισμένο κοινό του Rockwave Festival!!

Tremonti

 

Το όνομα του Mark Tremonti στους μουσικόφιλους μνημονεύεται πολύ συχνά όταν γίνεται κουβέντα για τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της γενιάς του! Πώς να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για τον ιθύνοντα κιθαριστικό νου των Creed, Alter Bridge και του προσωπικού του project υπό τον κατανοητό τίτλο Tremonti!

Βιρτουόζος της κιθάρας λοιπόν ο Mark Tremonti! Από τις post grunge δοξασμένες μέρες των Creed μέχρι όταν συνάντησε το φιλαράκι του Myles Kennedy στους Alter Bridge, ο Tremonti πρόσφερε αφειδώς κομμάτια από το ταλέντο του στους fans!

Δεν σταμάτησε ποτέ ωστόσο να διοχετεύει την ενέργειά του και τις εμπνευσμένες συνθέσεις του στο προσωπικό του σχήμα, το οποίο λατρεύεται από κιθαρίστες και κοινό!

Από τα ''All I Was'' & ''Cauterize'' του 2012 και 2015 ήρθε το εκπληκτικό ''Dusk'' του 2016 για να τον εδραιώσει ως έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες των ημερών μας!

Ενώ ετοιμάζει τον νέο του δίσκο ''A Dying Machine'' που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου, θα κάνει μια στάση στη χώρα μας την Παρασκευή 20 Ιουλίου στη σκηνή του Rockwave Festival 2018!

 

Monument

 

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το ''Renegades'' 2014 και το ''Hair Of The Dog'' 2016, με το δεύτερο να αποσπά διθυραμβικές κριτικές από τον ευρωπαϊκό heavy metal τύπο, οι Monument πολύ πρόσφατα – 25 Μαϊου - κυκλοφόρησαν το 3ο τους κατά σειρά album με τίτλο, ''Hellhound'', μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records.


Η μπάντα θα μοιραστεί τη σκηνή του Rockwave Festival την Παρασκευή 20 Ιουλίου με τους Iron Maiden, Volbeat, Tremonti, W.E.B., The Raven Age, Rollin’ Dice. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Monument επισκέπτονται τη χώρα μας, καθώς μετά την επιστροφή τους από την ευρωπαϊκή περιοδεία τους με τους Rage το φθινόπωρο του 2016, εμφανίστηκαν ως direct support στις δύο εμφανίσεις των Iced Earth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον Νοέμβριο του 2016 κερδίζοντας νέους fans στην χώρα μας!

Είναι γνωστό στην heavy metal ευρωπαϊκή κοινότητα πως κερδίζουν ολοένα και περισσότερους fans μέσα από τα πολύ δυναμικά live shows τους και απόδειξη για αυτό είναι η συμμετοχή του συγκροτήματος στο rock hard festival στο Gelsenkirchen της Γερμανίας τον περασμένο Ιούνιο του 2017, όπου στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ έκαναν ρεκόρ προσέλευσης στην ώρα που εμφανίστηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και τα άλλα συγκροτήματα του φεστιβάλ!

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου από τον τραγουδιστή Peter Ellis. Οι Monument φέρνουν πίσω έναν ήχο που έλειπε από το Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. True British Heavy Metal!

Με τις δυναμικές και ταυτόχρονα μελωδικές μπασογραμμές, τις αρμονικές διπλών κιθάρων, τα μεστά τύμπανα και την χαρακτηριστική φωνή του Peter Ellis, το συγκρότημα είναι αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά στη σύγχρονη metal σκηνή και επαναφέρει έναν ήχο με ριζωμένη μελωδία και ιστορία που θα εμπνεύσει τη νέα γενιά metal fans.

Το British Metal επιστρέφει και οι Monument είναι αναμφίβολα η μπάντα που το φέρνει στην πρώτη γραμμή!

 

W.E.B.

 

Οι πιόνεροι του dark metal θα δώσουν ένα μοναδικό show στο TerraVibe Park αντάξιο της φήμης τους σαν μια από τις πιο σημαντικές μπάντες παγκοσμίως!

 

Οι W.E.B. είναι ένα black/death/goth μέταλ συγκρότημα από την Αθήνα. Το φθινόπωρο του 2002 ήταν η εποχή που γεννήθηκε η ιδέα των W.E.B. και άρχισαν να παίρνουν μορφή από εμβρυακή κατάσταση σε μια μουσική πρόκληση που εκφράζει σκοτάδι και θάνατο μέσω της αδρεναλίνης και της ποίησης. Μια έκφραση άμεση και συγχρόνως θεατρική.

 

Οι W.E.B. έχουν έρθει για να μας παρακινήσουν, να μας προκαλέσουν και να μας προσκαλέσουν σε ένα ταξίδι μέσα σε σκοτεινές νύχτες, με μια φωτιά φτιαγμένη από μέταλ μουσική.

 

Rollin’ Dice

 

Οι Rollin' Dice σχηματίστηκαν το 2011 ως ένα blues rock σχήμα καθοδηγούμενο από την αισθητική των 70's και των σπουδαίων συγκροτημάτων της περιόδου εκείνης.

Μετρώντας 6 χρόνια στο ενεργητικό τους και πολλές εμφανίσεις τόσο σε venues της Αθήνας όσο και της επαρχίας και έπειτα από πολλές αλλαγές στον ηχητικό προσανατολισμό του σχήματος αλλά και τη σύνθεση του, τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν με το ελληνικό Metal Hammer το full length debut album τους, "Way to the Sun". Πλέον κινούνται στα μονοπάτια της heavy rock και της ''live'' αισθητικής στον ήχο τους.

Σημαντική στιγμή, έπειτα από το δισκογραφικό ξεκίνημα του γκρουπ, ήταν η live εμφάνισή τους πλάι στους Nightstalker και V.I.C. στο Piraeus 117 Academy, σε μία sold out βραδιά οργανωμένη από το ελληνικό Metal Hammer.

Το γκρουπ αυτήν τη στιγμή εμφανίζεται σε πόλεις ανά την Ελλάδα για την προώθηση του debut album του ''Way to the Sun''.

 

Raven Age

 

Το όνειρο κάθε γκρουπ: Ένα μεγάλο στάδιο γεμάτο με εκστασιασμένους φανς να φωνάζουν το όνομά της μπάντας σου, να ουρλιάζουν κάθε στίχο, γροθιές στον αέρα, χαμένοι στη μουσικοί, ενωμένοι σα μια μαγεμένη κοινότητα. Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκριζαν οι The Raven Age κάθε νύχτα το 2016, αφού δέχτηκαν μια πρόταση να παίξουν ως support μπάντα με τους θρύλους της metal, Iron Maiden, στο πλαίσια της επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους, ''The Book Of Souls''.

Τέτοιου είδους φιλοδοξίες απείχαν πολύ από τα μυαλά του Dan Wright (κιθάρα) και του George Harris (κιθάρα), όταν οι δυό τους γνωρίστηκαν πίσω στο 2009. Οι τότε έφηβοι άκουγαν μανιωδώς metalcore μπάντες, όπως τους Killswitch Engage, τους Parkway Drive και τους Avenged Sevenfold και μοιράζονταν κοινή αγάπη για soundtracks και ζωηρές κλασικές συμφωνίες. Σταδιακά αναπτύχθηκε το όραμα για τη δική τους μουσική και ο σχηματισμός της δικής τους μπάντας ήταν το φυσικό επακόλουθο.

Με την προσθήκη του ντράμερ, Jai Patel, του μπασίστα, Matt Cox και του τραγουδιστή, Michael Burrough, οι The Raven Age έπαιξαν σαν ολοκληρωμένη μπάντα το πρώτο τους live το Φεβρουάριο του 2013.

Δουλεύοντας ανεξάρτητα και όντας υπερήφανοι για αυτό, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους το καλοκαίρι του 2014 και ξεκίνησαν να περιοδεύουν πλάι σε μπάντες όπως Mastodon, Gojira, Tremonti, Delain, British Lion και Ghost. Οι εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ Download και Sonishpere τους κατέστησαν ως ένα από τα πλέον δυνατά συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας. Και στη συνέχεια ήρθε η πρόσκληση να παίξουν ως support act με τους Iron Maiden σε ένα μια περιοδεία έξι μηνών, η οποία περιοδεία θα ταξίδευε τους νεαρούς Λονδρέζους σε γήπεδα της Νότιας Αμερικής χωρητικότητας 55.000 ατόμων, μέχρι το θρυλικό Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Έπειτα ακολούθησε η κυκλοφορία του πρώτου τους full-length album, “Darkness Will Rise”, το οποίο αποτελεί απόδειξη πως οι The Raven Age είναι πλέον έτοιμοι να «πετάξουν».

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα εισιτήρια κοστίζουν 60€.
Τιμή ταμείου 70€.
Τα εισιτήρια ΔΙΗΜΕΡΟΥ κοστίζουν 99€.

Σημεία προπώλησης:

Αθήνα
TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

τηλ. 2103608366

Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102,

τηλ. 2310264880

Σε όλη την Ελλάδα
Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE


OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr & www.ticketmaster.gr

(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: [email protected] Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)

 

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
fc298971-644a-bb5f-c7a8-bd960d73a3cf
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ FALIRO SUMMER THEATER

«JUKEBOX - ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
rewrewr
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΣΟΣ"

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
a04f520c-0fa8-1681-1e87-eab5df675bff
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
302500457-1526235721130827-3791675746120906033-n
20, 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ