LISTEN LIVE
ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ- ΠΑΡΙΣΙ

Νικητής αναδείχθηκε ο κ. ΔΡΙΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 27.843.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή!

 

25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3

ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ.

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Αλλαγή του χρόνου σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό!!!

Όλα τα έξοδα πληρωμένα!!!

Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια του Δίεση 101,3 και, μετά τα ταξίδια σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, έρχεται αλλαγή του χρόνου στη ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ!!!

Ένα ταξίδι αξίας 11.800 ευρώ. Συνολικά τέσσερα άτομα, οικογένειες κάθε τύπου και όσοι αισθάνονται οικογένεια, θα βρεθούν, για έξι ημέρες, στην παραμυθένια Ντίσνεϋλαντ, με διαμονή σε ξενοδοχείο μέσα στο πιο ξεχωριστό θεματικό πάρκο, σε όλη την Ευρώπη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο μαγικός κόσμος της Ντίσνεϋλαντ, μπροστά σας... Εντυπωσιακές παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις με όλους τους αγαπημένους ήρωες. Με ξωτικά και νεράιδες. Σ΄ έναν κόσμο φαντασίας και ονείρου. Ατελείωτο παιχνίδι, για παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά!!!

Τα τέσσερα άτομα θα ταξιδέψουν, αεροπορικώς, για το Παρίσι, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Κυριακή 1η Ιανουαρίου, έχοντας κάνει μία αξέχαστη αλλαγή χρόνου στη Ντίσνεϋλαντ.

To ταξίδι περιλαμβάνει 5 διανυκτερεύσεις σε τετράκλινο δωμάτιο, με πρωινό, στο τετράστερο Newport Bay Club Hotel, μέσα στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού στο ξενοδοχείο, και 1.000 ευρώ μετρητά, για τα έξοδα.

***Σημείωση

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να έχουν διαβατήριο. Άνω των 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν και με αστυνομική ταυτότητα, εφόσον είναι 15ετίας.

Αν ταξιδέψει ο ένας από τους δύο γονείς, με παιδιά κάτω των 18 ετών, πρέπει να έχει υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr, από την αστυνομία ή από ΚΕΠ πως ο άλλος γονέας γνωρίζει και συναινεί για το συγκεκριμένο ταξίδι στο Παρίσι από τις 27/12/ 2022 έως την 01/01/2023, αναφέροντας πως τα παιδιά (ονοματεπώνυμο και στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητας) θα ταξιδέψουν με τον ένα γονέα( ονοματεπώνυμο και στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου).

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, παρουσία δικηγόρου, στην πρωινή εκπομπή του Δίεση (07:00-10:00), από τον Θεόφιλο Δουμάνη.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό στέλνετε μήνυμα:

Γράφετε ΔΙΕΣΗ αφήνετε ένα κενό, το ονοματεπώνυμό σας, κενό ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ και το στέλνετε στο 54301.

***κόστος μηνύματος 0,34 ευρώ, με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ'ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

INFO

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ»

 

«ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ»

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. «ΔΙΕΣΗ 101.3 FM») που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, οδός Βιλτανιώτη αριθ. 36, Τ.Κ. 145 64 με ΑΦΜ 095379273 Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, αριθ. ΓΕΜΗ 006061401000», (εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με τίτλο «Έξι ημέρες στη Ντίσνεϋλαντ» στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Δίεση 101,3’.

2. Στο Διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι/ες έχουν δηλώσει συμμετοχή, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο Δίεση 101,3, με κόστος 0,34 ευρώ. Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι/ες όσοι/ες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο/η νικήτρια και οι τρεις συνοδοί του/ της, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, εφόσον είναι 15ετιας. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να έχουν διαβατήριο εν ισχύ. Άνω των 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν και με αστυνομική ταυτότητα εφόσον είναι 15ετίας. Αν ταξιδέψει ο ένας από τους δύο γονείς, με παιδιά κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να έχει υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr, από αστυνομία ή από ΚΕΠ, αναφέροντας πως ο άλλος γονέας γνωρίζει και συναινεί για το συγκεκριμένο ταξίδι στο Παρίσι από τις 27/12/ 2022 έως την 01/01/2023, δηλώνοντας ονοματεπώνυμα των παιδιών και στοιχεία τα ταυτότητας ή διαβατηρίου τους. Ενδέχεται στις ημερομηνίες του ταξιδιού να ζητηθεί έλεγχος, από το νικητή ή τη νικήτρια και τους συνοδούς του/της για τη νόσο Covid- 19. Στην περίπτωση που ο/η πρώτος/η νικητής/τρια δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος/η νικητής/τρια από τους/τις επιλαχόντες/ούσες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

3. Οι όροι του Διαγωνισμού ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΣΗ 101,3, καθώς και στις σελίδες που τηρεί η εταιρεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκειά του.

4. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 10/11/2022 έως 09/12/2022, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Δίεση 101,3. Εξαιρούνται από τις συμμετοχές οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού. Οι συμμετέχοντες/ουσες οφείλουν να ενημερώσουν τη Διοργανώτρια, για οτιδήποτε δύναται να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.

α).Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «ΑΜΑΖΕ ΑΕ», καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου (Α΄) βαθμού.

β). Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) με το πρόθεμα ΔΙΕΣΗ, (κενό) το ονοματεπώνυμο του (κενό) ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ στον αριθμό υψηλής χρέωσης 54301, με χρέωση, 0,34 ευρώ/SMS (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και τέλους κινητής τηλεφωνίας).Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο παραπόνων της ΑΜΑΖΕ στο 2111 88 54 88.

γ). Κάθε ακροατής μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr. Χρήση κωδικού: ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Ενδεικτικά, περιλαμβάνει

Υπηρεσίες: διαγνωστικές εξετάσεις, θεραπείες αδυνατίσματος, παιδότοποι, αισθητικής, κομμωτήρια, spa κοκ.

Συνδρομητικές υπηρεσίες: χρόνος χρήσης κάρτας υγείας, ασφαλιστικών παροχών, γυμναστηρίου κοκ.
Φυσικά προϊόντα: ένδυση/υπόδηση, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη, φαρμακείου, καλλυντικά, φαγητό/καφέ κοκ (από τα φυσικά καταστήματα ή το e-shop συνεργαζόμενων εταιρειών, χωρίς κόστος παράδοσης για τον συμμετέχοντα).

Ψηφιακό Περιεχόμενο: παιχνίδια για το κινητό, μηνύματα SMS μέσω online πλατφόρμας, e-books.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Για την εξαργύρωση του εκάστοτε κωδικού που λαμβάνει ο Συμμετέχων μέσω  αποστολής SMS, δεν απαιτείται αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων SMS.
Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει. Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.

5. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερομένων, εφόσον κάθε ενδιαφερόμενος/η πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2 και αφού ολοκληρώσει τον τρόπο συμμετοχής που έχει επιλέξει ο Δίεση 101,3, θα λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και θα παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών.

6. Θα κληρωθεί ένας/μία (1) βασικός/ή νικητής/τρια, για τον διαγωνισμό στο Παρίσι και τη Ντίσνεϋλαντ και ένας/μία (1) αναπληρωματικός/ή, στην περίπτωση που ο/η βασικός/ή νικητής/τρια αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί. Ο/η βασικός/η νικητής/τρια ή ο/η αναπληρωματικός/η, θα κερδίσει το Έπαθλο, που αποτελείται από ένα ταξίδι για τη Ντίσνεϋλαντ, στο Παρίσι, για συνολικά τέσσερα (4) άτομα και στα οποία περιλαμβάνονται : α) τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα προς το Παρίσι με την Air France, β) διανυκτέρευση πέντε (5) ημερών, με πρωινό, στο ξενοδοχείο, Newport Bay Club Hotel, σε τετράκλινο δωμάτιο, μέσα στο θεματικό πάρκο της Ντίσνεϋλαντ γ) μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού στο ξενοδοχείο και δ) 1.000 ευρώ μετρητά. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου

Επάθλου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service), επιβαρύνουν το/τη νικητή/τρια και τους συνοδούς του/της. Τα αεροπορικά εισιτήρια για το νικητή και τους συνοδούς του/της του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο/η νικητής/τρια και οι συνοδοί του/της θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Οι συνοδοί του/της νικητή/τριας του Επάθλου δεν είναι δυνατό να επιλεγούν μέσω πρόσθετου Διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης. Το Έπαθλο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Το Έπαθλο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.

7. Ο/η ένας/μία (1) τυχερός/ή μαζί με έναν/μία (1) αναπληρωματικό/ή, θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Δίεση 101,3 (Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά) στις 9 Δεκεμβρίου 2022, λίγο πριν τις 10.00 π.μ. Ο/η νικητής/τρια και ο/η αναπληρωματικός/ή θα ανακοινωθούν από τον «αέρα» του Δίεση 101.3.

8. Ο/η νικητής/τρια θα ενημερωθεί μέσω του κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει εντός δύο (2) ωρών από την κλήρωση, προκειμένου να του δοθούν αναλυτικά κατευθύνσεις και οδηγίες. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Δίεση 101,3 για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών του Επάθλου και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

9. Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με το Έπαθλο θα γνωστοποιείται στους/στις Νικητές/τριες εγκαίρως από το Δίεση 101,3, τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή.

10. Επιπλέον, σε περίπτωση κατά την οποία ο/η βασικός/ή νικητής/τρια δεν έχει αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο το Έπαθλο που κέρδισε, ή δεν πληροί τους όρους συμμετοχής, θα κληθεί προς αποδοχή του αντίστοιχου Επάθλου ο/η αναπληρωματικός/ή νικητής/τρια κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με τη σειρά που θα αναδειχθεί από την κλήρωση. Μετά την ημέρα και ώρα των κληρώσεων, όπως έχουν οριστεί από το Δίεση 101,3 και μετά την άκαρπη επικοινωνία με το/τη νικητή/τρια, το δικαίωμα αποδοχής του/της βασικού νικητή/τριας αυτόματα χάνεται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας εταιρείας.

11. Ο/η νικήτρια και οι τρεις συνοδοί του/ της, θα μπορούν να ταξιδέψουν με δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, εφόσον είναι 15ετιας. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να έχουν διαβατήριο εν ισχύ. Άνω των 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν και με αστυνομική ταυτότητα εφόσον είναι 15ετίας. Αν ταξιδέψει ο ένας από τους δύο γονείς, με παιδιά κάτω των 18 ετών, θα πρέπει να έχει υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr, από αστυνομία ή από ΚΕΠ, αναφέροντας πως ο άλλος γονέας γνωρίζει και συναινεί για το συγκεκριμένο ταξίδι στο Παρίσι από τις 27/12/ 2022 έως την 01/01/2023, δηλώνοντας τα ονοματεπώνυμα των παιδιών και στοιχεία τα ταυτότητας ή διαβατηρίου τους.

12. Τα Έπαθλο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε αντικαθίσταται ή εξαργυρώνεται. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση του νικητή, η Διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για ακύρωση ή /και ματαίωση των εκδηλώσεων για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

13. Ο Δίεση 101,3 δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, η Διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστούν ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

14. Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα

στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η Διοργανώτρια εταιρεία φέρει το βάρος της αποδείξεως), τότε η Διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα, να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το Έπαθλο.

15. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας είναι η εταιρεία ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (ΔΙΕΣΗ FM), Βιλτανιώτη 36, Κ. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64 τηλέφωνο : 211 1892300 Ε-mail: [email protected], και τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων είναι: Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων ΔΙΕΣΗ FM, Βιλτανιώτη 36, Κ. Κηφισιά, Τ.Κ. 145 64, Ε-mail: [email protected].

Με τη συγκατάθεσή σας θα επεξεργαστούμε το τηλέφωνο, το ονοματεπώνυμο και ενδεχομένως τη διεύθυνσή σας ή και την εικόνα σας με σκοπούς α) τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, β) σε περίπτωση που αναδειχθείτε νικητής, την παράδοση των Δώρων ή την προσφορά των δωρεάν υπηρεσιών στο νικητή, καθώς επίσης γ) την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του ραδιοφώνου, μέσω ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET.

Νομική βάση για την επεξεργασία είναι η συγκατάθεσή σας (άρθρο 6 παρ. 1α ΓΚΠΔ) αλλά και η σύμβαση, με την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων συμμετοχής (άρθρο 6 παρ. 1β ΓΚΠΔ). Η συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό έχει ως προϋπόθεση και υποδηλώνει την παροχή της συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τους παραπάνω σκοπούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, καθώς η συμμετοχή καθενός στον παρόντα Διαγωνισμό, υποδηλώνει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από τη λήξη του Διαγωνισμού ή μέχρι να παραδοθούν τα δώρα και οι παροχές .

Τα Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την ευρωπαϊκή (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων 2016/679) και την εθνική νομοθεσία (Ν.4624/2019), τις διαδικασίες και τις πρακτικές που σχετίζονται με τους προαναφερθέντες σκοπούς και είναι προσβάσιμα από το προσωπικό των Υπεύθυνων Επεξεργασίας και τα τρίτα πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, εμπλέκονται στη διοργάνωση του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και στην απονομή/ παράδοση των Δώρων, υπό την εποπτεία μας και με τις ίδιες εξασφαλίσεις. Τα δεδομένα σας δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τα άρθρα 15-22 του Κανονισμού GDPR, ενημέρωσης, πρόσβασης, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας ή τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στα παραπάνω τηλέφωνα και Ε-mail. Μπορείτε για παράδειγμα, να ζητήσετε επιβεβαίωση για την ύπαρξη ή μη προσωπικών δεδομένων, που σχετίζονται με εσάς ή επικαιροποιημένο κατάλογο των προσώπων που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς όμως η ανάκληση να έχει επίδραση στη νομιμότητα της επεξεργασίας που έλαβε χώρα μέχρι τη στιγμή της ανάκλησης. Τέλος, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 647560 και www.dpa.gr .

16. Οι όροι του Διαγωνισμού δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τη Διοργανώτρια. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού (ενότητα όροι διαγωνισμών).

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού. Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.

17. Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

Αθήνα, 10.11.2022

Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (ΔΙΕΣΗ 101.3)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ | ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ | ΖΥΡΙΧΗ | ΜΟΛΣΧΑΪΜ | ΒΑΣΙΛΕΙΑ| Κ...

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ Τ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜ...

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
a

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ