LISTEN LIVE
diesi-live-rizou99954
diesi-live-rizou99954
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου
Δίεση Live - Μαρίζα Ρίζου

Η Μαρίζα Ρίζου, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος).Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 22:30.

 

 

Η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου…Με την ξεχωριστή και δυναμική παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ταξιδέψουμε- μουσικά- μαζί της, αλλά και να γελάμε συχνά!!!

Όπως λέει η ίδια η Μαρίζα Ρίζου: « Ελπίζω να φτάσω λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που θεωρώ ιδανικό live για τη δική μου ψυχή. Ανάμεσα στα τραγούδια δε θα σταματήσω να μιλάω, να σας κοιτάω, να σας απευθύνομαι, να σκέφτομαι πόσο χαρούμενη είμαι που, για ακόμα μία χρονιά, είμαστε παρέα και πόσο ωραίο είναι να βρισκόμαστε. Ας είναι αυτά τα live μία ευκαιρία να κάνουμε μια στάση, μια παύση. Να συναντηθούμε ο καθένας με τον εαυτό του και ύστερα μεταξύ μας. Στο τέλος, να φύγουμε χαμογελαστοί και να νιώθουμε ότι είμαστε ανάμεσα στα άστρα. Ή, ακόμα καλύτερα, ότι είμαστε τα άστρα.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή κ.α.), από τον τρίτο δίσκο που θα κυκλοφορήσει, προσεχώς, από την Feelgood Records, όπως το «Ας γελάμε συχνά», που έγραψε παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και το καινούριο τραγούδι που θα είναι- και αυτό- στον επόμενο δίσκο με τίτλο «Ανάμεσα στα άστρα», το οποίο έγραψε ο Αίσων Χαρατσάρης.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και οι ξεχωριστές διασκευές. Τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, θα παρουσιαστούν «πειραγμένα» από τη Μαρίζα Ρίζου και τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων), αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες της και μουσικούς. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Από μέσα πεθαμένος, Άδωνις και Αχάριστη, είναι μερικά από τα τραγούδια που θα ακουστούν.

 

Μαζί της:

Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης Κιθάρες / Φωνή: Άγγελος Αϊβάζης Κοντραμπάσο: Γιώργος Μουχτάρης Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος Πιάνο / Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος

 

Υπεύθυνος Ήχου: Αγαπητός Καταξάκης Σχεδιασμός Φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ Χειρισμός Φώτων: Μανώλης Μπράτσης Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ