LISTEN LIVE
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΦΙΓΓΑ
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ- ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Βαγγέλη Γερμανό, στην πρεμιέρα των εμφανίσεών τους. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 22:00, στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα (Κιάφας και Ζωοδόχου Πηγής 3).

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός ενώνουν φωνές και τραγούδια, στη μουσική σκηνή Σφίγγα, με τη μουσική παράσταση «Η Μοναξιά μου πάει στα Μπαράκια».

Δύο από τους πιο καταλυτικούς δημιουργούς της δεκαετίας του ‘80 και του ’90, που εξακολουθούν να παράγουν, με τα τραγούδια τους ν’ αναπνέουν έως σήμερα, συναντιούνται, για πρώτη φορά, επί σκηνής.

Από το «Μοναξιά μου όλα» στον «Κηπουρό» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» στο «Σε θέλω» αλλά και από τα «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» και «Γιατί» στον «Απόκληρο» και την «Κρουαζιέρα», ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Βαγγέλης Γερμανός θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Συνοδοιπόροι στο μουσικό τους ταξίδι οι: Χάρης Μιχαηλίδης στην κιθάρα, Νίκος Σάλτας στο πιάνο και Αλέκος Κούρτης στα τύμπανα.

Υπεύθυνος ήχου: Νίκος Παπάς.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ