LISTEN LIVE
Γιάννης Κότσιρας Μυρτώ Βασιλείου - Δήμητρα Μπουλούζου Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Τρίτη 13 Ιουνίου

21:30

 

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχονται την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά.

 

Ο χειμώνας που μας πέρασε χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη και τους συνεργάτες του. Μας ταξιδέψανε με την μουσικό-θεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι εξαιρετικά πετυχημένες παραστάσεις τους, ενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

 

Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες!

 

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στην “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

 

Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Σημαντική η συνεργασία της στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα.»

 

Τον Γιάννη, την Μυρτώ και την Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

 

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός, Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης, Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης Παραγωγή: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS

 

INFO

Πληροφορίες Προπώληση: ticketservices.gr, Εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου, Πειραιάς ( τηλ.2104143310) Τιμές εισιτήριων: Α΄ Ζώνη 20€. Β΄ Ζώνη 16€, Γ΄ Ζώνη 14€ Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 Διοργάνωση: Μenta Art Prductions | [email protected]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ