ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...


 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3 στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της στη νέα μουσική σκηνή Πειραιώς 131,στο Γκάζι. Την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 22:30.

 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη υποδέχεται την άνοιξη, πειραματίζεται και φτιάχνει ξεχωριστές μουσικές βραδιές για φίλους παλιούς και καινούριους.

Στη μουσική σκηνή «Πειραιώς 131» η Παυλίνα Βουλγαράκη θα έχει μαζί της τους ήχους που βγαίνουν από τους λαβύρινθους, του πρώτου της άλμπουμ, την τρυφερότητα από τις Μωβ Καληνύχτες, του δεύτερου, αλλά και παλιά και νέα τραγούδια, που αγαπά πολύ, σε φρέσκιες εκδοχές και διαφορετικές ηχητικές φόρμες.

Δεν θα λείψουν οι dark και electro ενορχηστρώσεις σε μουσικές που αγαπά η Παυλίνα και- πάνω απ’ όλα- η φόρα της για να συναντήσει την άνοιξη, την εποχή που όλα ξαναγεννιούνται και αφήνουμε πίσω «τα ψεύτικα του κόσμου» για να γίνουμε «καθένας ο εαυτός του».

 

Μαζί της οι μουσικοί :

Κωστής Βήχος: Μπάσο – φωνή Μιχάλης Βρέττας: Βιολί – φωνή Κατερίνα Λιάκη: Πλήκτρα Γιώργος Καρδιάνος: Κιθάρα Αλέξης Σταυρόπουλος: Τύμπανα

Ηχοληψία : Νίκος Παππάς Σχεδιασμός φώτων : Μενέλαος Ορφανός Αrtwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Φωτογραφίες : Απόστολος Κουκουσάς Styling : Μαρία Τσούτσια

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!