LISTEN LIVE
premiera-voulgaraki
premiera-voulgaraki
Παρασκευή 1η Νοεμβρίου
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΙΕΣΗ | ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μία βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3 στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της στη μουσική σκηνή Πειραιώς 131. Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 22:00.

 

 

Ένα πρωτότυπο live ετοίμασε η, πάντα ανήσυχη, Παυλίνα Βουλγαράκη στο Πειραιώς 131, μία μουσική παράσταση με σκοπό να φέρει κοινό και καλλιτέχνη πιο κοντά.

Σε μία σκηνή γεμάτη συναισθήματα η Παυλίνα θα τραγουδήσει με τη μπάντα της σε ένα live που μοιάζει με ιεροτελεστία και στόχο έχει την ουσιαστική επαφή με το κοινό.

Με σαφώς πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές, ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς ρυθμούς, η Παυλίνα Βουλγαράκη ξαναδιαβάζει τη μουσική της αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα ατμοσφαιρικό live που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φαντασία και τη σύνδεση.

Τα αγαπημένα της τραγούδια, δικά της και άλλων, φτιάχνουν έναν κοινό κόσμο με καλλιτέχνη και θεατή, όχι μόνο χρησιμοποιώντας τη φωνή και τα αυτιά τους, αλλά, πλέον, την καρδιά τους.

 

Μαζί της:

Κωστής Βήχος : Μπάσο – ενορχηστρώσεις Γιώργος Κουρέλης : Πλήκτρα Κατερίνα Λιάκη : Πλήκτρα Γιώργος Καρδιανός : Κιθάρα Αλέξης Σταυρόπουλος : Τύμπανα Άννα Τάρμπα : Φωνή Μαργαρίτα Παπαδημητρίου : Φωνή

 

Ηχοληψία : Νίκος Παπάς Σχεδιασμός φώτων : Περικλής Μαθιέλης Φωτογράφος : Απόστολος Κουκουσάς Artwork : Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Polkar live στο Gagarin 205 Σάββ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Έναρξη: Παρασκευή 22 Μαρτίου για λίγες παραστ...

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ | Σταυρός του Νό...

ΜΟΥΣΙΚΗ