LISTEN LIVE
e9ef37c24b47e67e296a582d1d58ccd0
e9ef37c24b47e67e296a582d1d58ccd0
Συνεχίζονται οι παραστάσεις και τα Σάββατα του Μαρτίου
"ΤΟ ΑΛΣΟΣ" || ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ - "Στο Woodstock εγώ - ήμουν εδώ"

Το ΑΛΣΟΣ 

Ο Διονύσης Σαββόπουλος συνεχίζει στο ΑΛΣΟΣ
και τα Σάββατα του Μαρτίου
 
Οι παραστάσεις του Διονύση Σαββόπουλου "Στο Woodstock εγώ, ήμουν εδώ" συνεχίζονται με επιτυχία τον Μάρτιο μετά τα συνεχή sold out από την πρώτη στιγμή.  Όσοι βρέθηκαν από τα τέλη Νοεμβρίου στον ωραίο και ζεστό χώρο του Άλσους έχουν απολαύσει ένα πρόγραμμα - έκπληξη: ο Σαββόπουλος ροκάρει ανακατεύοντας εμβληματικά τραγούδια του Woodstock με δικά του εκείνης της εποχής, όλα με την δύναμη του ιστορικού πια Summer of Love.
 
Οι διασκευές του και η χαρισματική ερμηνεία του, βρίσκουν συνοδοιπόρους φέτος τρία νέα ταλαντούχα παιδιά που ανακάλυψε και μας συστήνει. Την Αλεξάνδρα Σιεττή, την Κλαυδία Παπαδοπούλου και τον Σάκη Ντοβόλη οι οποίοι ερμηνεύουν τα αγγλόφωνα τραγούδια αλλά και επιλεγμένα κομμάτια του Σαββόπουλου με τρόπο συγκλονιστικό. Επίσης, έχει ξανά μαζί του, το ιστορικό δίδυμο του ΠΥΡΗΝΑ, τον Γιώτη Κιουρτσόγλου και τον Σταύρο Λάντσια που απογειώνουν κάθε κομμάτι με την κορυφαία δεξιοτεχνία τους. Οι προβολές πίσω από τη σκηνή πλουτίζουν το συναίσθημα της παράστασης και συναρπάζουν το κοινό που έχει αναφορές στα θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας ροκ σκηνής. Κι όπως πάντα, η πρόζα και το αφηγηματικό χάρισμα του Διονύση Σαββόπουλου αποτελούν το συνεκτικό ιστό για ένα ευφάνταστο πρόγραμμα που κρατάει το κοινό μαγνητισμένο για τρεις ώρες.
 
Το μουσικό ταξίδι στο Άλσος συνεχίζεται κάθε Σάββατο και τον Μάρτιο του 2020, με αφετηρία εκείνο το "καλοκαίρι της αγάπης" έως το σήμερα. Στο Woodstock εμείς μπορεί να μην ήμασταν εκεί, ο Σαββόπουλος όμως φρόντισε να φέρει εκείνη την «έφοδο στον ουρανό» με την ορμή της νέας γενιάς στην καρδιά της πόλης. Μην το χάσετε!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Το ΑΛΣΟΣ στο Πεδίο του Άρεως αναδεικνύεται πια, σαν το νέο στέκι στη καρδιά της πόλης.  Στις 23 Νοεμβρίου, το ΑΛΣΟΣ σήκωσε την αυλαία του σαν μουσική σκηνή υψηλών προδιαγραφών, για να μας ψυχαγωγεί αλλά και να δίνει ανάσα σε αυτό το πάρκο που τώρα πια μας περιβάλλει φιλικό, προστατευμένο και φωταγωγημένο. 
 
*Κάθε Σάββατο
Διονύσης Σαββόπουλος
ΣΤΟ WOODSTOCK ΕΓΩ – ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ
Συντελεστές
Διονύσης Σαββόπουλος 
Σταύρος Λάντσιας πιάνο
Γιώτης Κιουρτζόγλου μπάσο
Σάκης Ντοβόλης κιθάρα
Αλεξάνδρα Σιετή τραγούδι
Κλαυδία Παπαδόπουλου τραγούδι

Ηχολήπτης Γιάννης Τούντας, Θράσος Αμπατζής  
Φώτα: Φίλιππος Τρέπας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ