ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

 

Ο Σωκράτης Μάλαμας, σε μία Βραδιά για τους ακροατές του Δίεση 101,3, στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στην Ακτή Πειραιώς (Πειραιώς 178 & Λαμίας). Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 22:30.

Ο Σωκράτης Μάλαμας ανεβαίνει, για πρώτη φορά, στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, παίρνει την κιθάρα του και όλα γίνονται αλλιώς!

Ένα χαμόγελο, ένα νεύμα και γινόμαστε ένα μαζί του. Σε μία ατμόσφαιρα εκρηκτική, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα δυναμικό, λυτρωτικό και αναζωογονητικό!

Παρέα του στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, οι πιστοί συνταξιδιώτες του, τα τελευταία χρόνια,οι 5 μουσικοί του και η Ιουλία Καραπατάκη. Στην παράσταση αυτή, στο γνωστό σχήμα, προστίθενται και τρεις ακόμα μουσικοί: ο Δημήτρης Λάππας (κιθάρα – μπουζούκι), ο Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο και φωνή) και η Ελένη Αβραμιώτη (φωνή και βιολί).


 

Παίζουν οι μουσικοί:

Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι Νίκος Παραουλάκης: Νέυ

Νεκτάριος Παπαγεωργίου : Κλαρίνο & φωνή Ελένη Αβραμιώτη: Φωνή, βιολί


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!