ΔΙΕΣΗ 101,3

Diesi in Concert | 3ος κύκλος

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 


 

Tα DIESI IN CONCERT ήρθαν στη ζωή μας το 2017 με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων ζωής του Δίεση 101,3!!!

Αποφασίσαμε να το γιορτάσαμε με τον δικό μας τρόπο, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά. Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Με τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

Οι φωνές που μας ενώνουν έρχονται στο σπίτι μας. Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς... Ξεπερνώντας τα σύνορα των Fm, δώσαμε εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.

Από το ξεχωριστό web live στούντιο του Δίεση 101,3, έχουν περάσει σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής: Διονύσης Σαββόπουλος, Νατάσσα Μποφίλιου, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ματούλα Ζαμάνη, Μαρίζα Ρίζου, Στάθης Δρογώσης, Παυλίνα Βουλγαράκη και Πέννυ Μπαλτατζή.

Τα DIESI IN CONCERT έγιναν από σκέψη πραγματικότητα, αγαπήθηκαν, συγκίνησαν, συζητήθηκαν…και συνεχίζονται!!!!

Επόμενη καλεσμένη μας η Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία ήρθε στο Diesi In Concert, συνοδεία των μουσικών της, και μοιράστηκε μαζί μας αγαπημένες μουσικές ιστορίες και στιγμές.

Θα το ακούσουμε στον Δίεση 101,3 την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 20:00. Ταυτόχρονα, θα το δούμε από την επίσημη σελίδα του Δίεση 101,3 στο Facebook, από το κανάλι του Δίεση στο Youtube, αλλά και από το diesi.gr

 

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 | DIESI IN CONCERT


Και αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας....

 

DIESI IN CONCERT | 3ος χρόνος- 3ος κύκλος


Το βλέπεις
Το ακούς
Το ζεις 

 

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!