LISTEN LIVE
9bf6ef4420388af8e108e541f9cc597c
9bf6ef4420388af8e108e541f9cc597c
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…


 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε μία Βραδιά για του ακροατές του ΔΙΕΣΗ 101,3 , στην πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο Κύτταρο (Αχαρνών και Ηπείρου). Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στις 22:00.

 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, και οι σταθεροί συνεργάτες του, μετά τη μεγάλη επιτυχία των περσινών τους εμφανίσεων, επιστρέφουν και αυτό το χειμώνα στο ΚΥΤΤΑΡΟ, λέγοντας «Μόνο ψέματα»!

Με απόλυτη διάθεση να είναι… ειλικρινής, όπως όταν ξεκινάς μια συζήτηση με έναν άγνωστο σε μπαρ.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τα κάνει θάλασσα, η κουβέντα του παίρνει παράξενες ατραπούς, φέρνει σε αμηχανία τον συνομιλητή του, πίνει λίγο παραπάνω, σταυρώνει τα χέρια του, κοιτάει κάτω, χάνεται στη μετάφραση της λέξης «cringe» και – ξαφνικά - με μία αναπάντεχη έκρηξη μουσικής, λέει όλη την αλήθεια. Και παύει να είναι ξένος.

Ο Φοίβος επιστρέφει στο ΚΥΤΤΑΡΟ, με τραγούδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά από το νέο του δίσκο (με άγνωστο ακόμα τίτλο) που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από την Inner Ear.

Με τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, από την «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» έως την «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και από το «ΧΑΛΙΑ» έως τον «ΚΑΘΡΕΦΤΗ» , με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις!

Με τραγούδια φίλων ομοτέχνων που είναι, όπως και ο ίδιος, ειλικρινείς ψεύτες…

 

Συντελεστές:

Νεφέλη Φασούλη: Τραγούδι Κωστής Χριστοδούλου: Πλήκτρα Σωτήρης Ντούβας: Ντραμς Yoel Soto: Μπάσο Κώστας Παντέλης: Κιθάρες Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας Φωτογραφίες / Video / Artwork : Δημήτρης Μακρής

Παραγωγή: Prospero


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

RELEASE ATHENS 2024 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚ...

ΜΟΥΣΙΚΗ

NOVEL 729 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ ''ΒΙΩΜΑ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Παιδί Τραύμα | Sophie Lies | opening: Turbofl...

ΑΝΑΤΕΛΛΩ | Ο Γιάννης Αγγελάκας προτ...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλέξανδρος Κτιστάκης - Γιάννης Λίταινας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ | Μάρθα Φρ...

ΜΟΥΣΙΚΗ