LISTEN LIVE
kavala-1200x675
kavala-1200x675
Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 17 Ιουλίου.
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 σάς στέλνει για πέντε ημέρες στην ΚΑΒΑΛΑ!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | ΚΑΒΑΛΑ


 


 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3  σάς στέλνει για πέντε ημέρες στην ΚΑΒΑΛΑ!

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο 4αρων αστέρων, με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν γεύματα, δωρεάν είσοδο στο Φρούριο και στο Μουσείο Καπνού της Καβάλας, αλλά και δωρεάν πηλοθεραπείες στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας.

Ο διαγωνισμός τρέχει στην εκπομπή του Θεόφιλου Δουμάνη (07:00- 10:00).

 

Ένας τυχερός ακροατής ή ακροάτρια θα κερδίσει- για δύο άτομα- πενθήμερη διαμονή (τέσσερις  διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy, σε κομψά διακοσμημένα δωμάτια, με θέα τη θάλασσα αλλά και την αμφιθεατρική πόλη της Καβάλας, προσφορά του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας.

Επίσης, ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει τα αεροπορικά εισιτήρια για τη μεταφορά προς και από την Καβάλα, προσφορά του τουριστικού γραφείου Top Kinisis.

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται και τέσσερα γεύματα στα εστιατόρια "Γυαλός", "Όστρια", και "Καρνάγιο".

 

Ο τυχερός ή η τυχερή, με την παρέα τους, θα μπορέσουν να επισκεφτούν δωρεάν το Φρούριο, αλλά και το Μουσείο Καπνού της Καβάλας, ενώ θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν πηλοθεραπείες στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων. Ένα ιδιαίτερο κέντρο χαλάρωσης και ευεξίας, λίγο έξω από την πόλη της Καβάλας. Ένα « εργαστήρι της φύσης» με τον θεραπευτικό πηλό και το θερμό μεταλλικό ιαματικό νερό να «κυριαρχούν» ως πολύτιμα φυσικά αγαθά.

 

Οι ταξιδιώτες στην Καβάλα έχουν πολλές επιλογές!!!

Μπορούν να περπατήσουν στη συνοικία της παλιάς πόλης της Καβάλας, που ονομάζεται Παναγία, μία πανέμορφη περιοχή με μερικά πολύ καλά διατηρημένα παλιά σπίτια, οθωμανικής αρχιτεκτονικής, με ένα ιστορικό ξενοδοχείο και μια εκπληκτική θέα στην πόλη και το λιμάνι της Καβάλας, από το Φρούριο.

 

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το υδραγωγείο (Καμάρες), ένα ρωμαϊκό υδραγωγείο, που αποτελείται από 60 καμάρες τεσσάρων διαφορετικών μεγεθών και ύψος 52μ, ενώ υπάρχουν πολλά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι στην Καβάλα, και στην ευρύτερη περιοχή, όπως το Φρούριο, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Καβάλας, το Δημοτικό Μουσείο Καπνού, το Ιστορικό & Λογοτεχνικό Αρχείο, το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας, το Καππαδοκικό Ιστορικό και το Εθνογραφικό Μουσείο στη Ν. Καρβάλι, ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Φιλίππων.

 

Μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης, οι επισκέπτες μπορούν να βρεθούν σε οργανωμένες- και μη- παραλίες. Στο κέντρο της Καβάλας βρίσκεται η παραλία Ραψάνη και στα δυτικά η Καλαμίτσα, ο Μπάτης, η Τόσκα και το Παλιό. Στη δυτική πλευρά της περιοχής υπάρχουν καταπληκτικές παραλίες, όπως η Νέα Ηρακλίτσα, η Νέα Πέραμος, οι Αμμολόφοι και πολλοί άλλοι μικροί κόλποι.

 

Η Καβάλα ενδείκνυται και για πεζοπορία. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν στο “Δρόμο του Νερού”, που συνδέει την πόλη με τις πηγές, οι οποίες τροφοδοτούσαν την πόλη της Καβάλας με νερό, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1900. Το μονοπάτι περνάει από παλιές πέτρινες γέφυρες και τελικά συνδέει τις πηγές με το χωριό Παλιά Καβάλα. Εκεί βρίσκεται ένας άλλος παράδεισος, κρυμμένος κάτω από το ρέμα, με καταρράκτες, παλιούς νερόμυλους και πλατάνια.

 

 

Όλες τις πληροφορίες για την Καβάλα μπορείτε να τις βρείτε στο www.visitkavala.gr , αλλά και κάνοντας follow στο facebook και instagram!

 

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΒΑΛΑ και αποστολή στο 54301


 

 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ. Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 17 Ιουλίου.

 

 

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ 2023 | ΠΕΔΙΟΝ ...

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
2441
Ώρες Λειτουργίας Καθημερινά ανοιχτά: Δευτέρα ...

Θεοί του Ολύμπου

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
281434441-8404775996214897-865168625523364210-nsm
26, 27, 28 Αυγούστου 2022 Θέρος στην παριανή ...

Διαδρομές στη Μάρπησσα

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
1920x1080-mousiki-texnopoli
Σεπτέμβριος 2022 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίω

Μουσική Τεχνόπολη

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ