Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και το Happy Days Travel σάς στέλνουν, του Αγίου Πνεύματος, για τέσσερις ημέρες (18-21 Ιουνίου) στη Σαντορίνη!

Ο διαγωνισμός “τρέχει” στην εκπομπή του Θεόφιλου Δουμάνη (07:00- 10:00).

 

Ένας τυχερός ακροατής ή μία τυχερή ακροάτρια θα κερδίσει για δύο άτομα, τετραήμερη διαμονή (τρεις διανυκτερεύσεις) με πρωινό, αλλά και δείπνο, στο AMBIENCE SUITES . Βρίσκεται στο Φηροστεφάνι, στα βόρεια των Φηρών, με παραδοσιακά σπίτια, στενά σοκάκια και θέα προς το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Οι σουίτες και τα διαμερίσματα στο Ambience είναι φτιαγμένα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με βεράντα ή αίθριο, χτιστούς καναπέδες και κρεβάτια, και θέα στην εξωτερική πισίνα.

Επίσης, ο νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετ’ επιστροφής, από Πειραιά για Σαντορίνη.

Στο νικητή ή τη νικήτρια θα διατεθεί κι ένα αυτοκίνητο, για το σύνολο των ημερών παραμονής στο νησί, από την PAPUS RENT A CAR , για να επισκεφτούν μοναδικές περιοχές της Σαντορίνης, όπως τη γραφική Οία, που απέχει 12χλμ. από το κατάλυμα, την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά και το Ημεροβήγλι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη Σαντορίνη, αλλά και για άλλες ξεχωριστές ελληνικές ομορφιές, μπορείτε να βρείτε στο Happy Days Travel (www.happydays-travel.gr ), με προτάσεις τόσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όσο και για τις καλοκαιρινές διακοπές!

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές μπορούν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι από τις 18 έως τις 21 Ιουνίου.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και αποστολή στο 54301

 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ. Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

 

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της Παρασκευής 4 Ιουνίου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!