LISTEN LIVE
blue-fun-international-childrens-book-day-event-facebook-event-cover
blue-fun-international-childrens-book-day-event-facebook-event-cover
Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου.
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, για τέσσερις ημέρες, στην Αστυπάλαια!

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, για τέσσερις ημέρες, στην Αστυπάλαια!      

Περιλαμβάνει διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις, αλλά και διατροφή.

Ο διαγωνισμός “τρέχει” στην εκπομπή του Θεόφιλου Δουμάνη (07.00- 10.00).

 

Ένας τυχερός ακροατής ή μία τυχερή ακροάτρια θα κερδίσει- για δύο άτομα- τετραήμερη διαμονή (τρεις  διανυκτερεύσεις) με πρωινό,  στο Kallichoron Art Boutique Hotel (https://www.kallichoron.gr)  στη χώρα της Αστυπάλαιας. 

Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Χώρας και όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια με θέα στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, το Κάστρο και τη θάλασσα.                                                                  

Τα διαμερίσματα συνδυάζουν την παράδοση με τη σύγχρονη άνεση, έχουν προσεγμένη διακόσμηση και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση, wifi κ.α.

Στο Kallichoron έχουν υιοθετήσει τη φιλοσοφία του Ελληνικού Πρωινού ως αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοξενίας που προσφέρεται.  Αποτελεί, μάλιστα, το μοναδικό ξενοδοχείο που έχει βραβευτεί για το "Grandma's Breakfast. 

Το επιμελείται η διατροφολόγος Μαίρη Μιχελή και μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές μαρμελάδες, αστυπαλίτικο θυμαρίσιο μέλι, ποικιλία τοπικών τυριών (χλωρή, ανθότυρο, κοπανιστή), λαμπρόπιτες και κιτρινοκούλουρα με σαφράν, που είναι αυτοφυές στην Αστυπάλαια, πουγκιά (όπως λέγονται οι αστυπαλίτικες τυρόπιτες) και πολλά ακόμα πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα, ενώ κάθε μέρα μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοαλεσμένο καφέ. Το πρωινό σερβίρεται στη βεράντα του κάθε διαμερίσματος. Μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό, ενώ υπάρχει και η επιλογή της ανέπαφης παράδοσης στο δωμάτιο.                           

Στο ξενοδοχείο λειτουργούν υπηρεσίες χαλάρωσης σώματος και νου, από την ομάδα Mood Life Wellness, ενώ διοργανώνονται θεματικές αποδράσεις, με σκοπό τη γνωριμία των επισκεπτών με την αστυπαλίτικη φύση, παρέχοντας και υπηρεσίες ενοικίασης ποδηλάτων.

Το Kallichoron εφαρμόζει “πράσινες” πρακτικές για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Αστυπάλαιας,  ενώ έχει θεσπίσει το πρόγραμμα "Kallichoron Room2Give", διαθέτοντας ένα ποσό από κάθε κράτηση σε μία σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, με σημείο αναφοράς τα παιδιά και τους νέους της Αστυπάλαιας.      

Επίσης, ο νικητής ή η νικήτρια, θα κερδίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δυο άτομα από και προς την Αστυπάλαια, ευγενική προσφορά του Paradisos Travel, μεταφορά από και προς το λιμάνι, αλλά και αυτοκίνητο, για να απολαύσετε εξαιρετικές διαδρομές στο νησί, ευγενική προσφορά της εταιρείας Aggelidis Rent a car (https://astypalea-rentacar.gr)

Παράλληλα, στους νικητές προσφέρονται δωρεάν γεύματα ή δείπνα.

 

Ένα γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο Αστρόπελος, η κορυφαία επιλογή για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά στην Αστυπάλαια, αλλά και ένα δείπνο στο εστιατόριο Αντίκαστρο με την υπέροχη θέα και από τις καλύτερες επιλογές για κρέας και τοπικά πιάτα στον Πέρα Γιαλό.

 

 

***Οι νικητής ή η νικήτρια μπορεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι ον Ιούνιο, μέχρι τις 10 Ιουλίου ή τον Σεπτέμβριο, αναλόγως διαθεσιμότητας.

 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας:

 

ΔΙΕΣΗ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ και αποστολή στο 54301

 

***κόστος μηνύματος 0,31 ευρώ. Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού.

 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου.  

 

 

  

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ' ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

51ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ 2023 | ΠΕΔΙΟΝ ...

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
2441
Ώρες Λειτουργίας Καθημερινά ανοιχτά: Δευτέρα ...

Θεοί του Ολύμπου

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
281434441-8404775996214897-865168625523364210-nsm
26, 27, 28 Αυγούστου 2022 Θέρος στην παριανή ...

Διαδρομές στη Μάρπησσα

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
1920x1080-mousiki-texnopoli
Σεπτέμβριος 2022 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίω

Μουσική Τεχνόπολη

Ο ΔΙΕΣΗ 101.3 ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ