Σε λιγότερες από 24 ώρες έγινε sold out η συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Τεχνόπολη, οπότε η ανακοίνωση νέας έξτρα ημερομηνιών ήταν μονόδρομος.

Αυτή τη φορά το ραντεβού δίνεται στον Πειραιά και το όμορφο Βεάκειο Θέατρο, ένα θέατρο που έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο συγκινητικές συναυλίες του. Και αυτή τη χρονιά, τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Ιουνίου, το Βεάκειο θα μας χαρίσει δύο απολαυστικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, αγαπημένα τραγούδια, εμπνεύσεις της στιγμής και τον χαρακτηριστικό δυναμισμό και αυθορμητισμό του Μίλτου. Το πάντα «πλήρες πρόγραμμά του» σε συνδυασμό με την ανυπομονησία μας να ξανασυναντηθούμε όλοι μετά από αυτόν τον χειμώνα αναγκαστικής απουσίας, αποτελούν σίγουρα εγγύηση για μια πραγματικά αξέχαστη συναυλία.

Ο Μίλτος είναι ευαίσθητος, επικοινωνιακός, εκρηκτικός και αυθόρμητος και κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός με 26 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Ιουνίου ο Μίλτος Πασχαλίδης θα μας «τα πει όλα» στο Μεγάλο Λιμάνι.

Μαζί του:

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά

Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο

Γιάννης Μπελώνης - πιάνο, ακορντεόν

Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα

Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο

Πασχάλης Κολέντσης, Ηχοληψία

Μανώλης Μπράτσης – Φωτισμοί

Οργανωση Παραγωγής: Σταμάτης Στεβής, Stray Music