Τον Σεπτέμβριο οι Πυξ Λαξ θα βρεθούν και πάλι στην Αθήνα, μετά από μία πετυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

Οι Πυξ Λαξ...με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα, όπως παλιά.

Θα εμφανιστούν στις 2 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στον πανέμορφο χώρο του Βεάκειου Θεάτρου για να ολοκληρώσουν το μουσικό κύκλο αυτού του καλοκαιριού, εκεί απ' όπου ξεκίνησαν τόσο θριαμβευτικά τη φετινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια υποβλητική μουσική βραδιά, οι Πυξ Λαξ θα αποχαιρετίσουν τους φίλους τους μπροστά από το γαλάζιο του Σαρωνικού και κάτω από το ασημένιο φως της πρώτης φθινοπωρινής πανσελήνου.

 

ΠΥΞ ΛΑΞ

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

Tour 2021

Πληροφορίες για τις τιμές και την προπώληση εισιτήριων μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο viva

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου - Κηποθέατρο Παπάγου https://www.viva.gr/tickets/music/kalokairi-2021/pyx-lax-ti-einai-auto-pou-mas-enonei/

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου | Θέατρο Πέτρας https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/pyx-lax-ti-einai-auto-pou-mas-enonei/

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Βεάκειο Θέατρο – Πειραιάς https://www.viva.gr/tickets/music/kalokairi-2021/pyx-lax-ti-einai-auto-pou-mas-enonei/