LISTEN LIVE
dsgfrfdg
dsgfrfdg
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου Βεάκειο θέατρο Πειραιά
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

 

 

Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία καθώς και νέες του συνθέσεις και το παρουσιάζει την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά. 

Τον δύσκολο αυτό χειμώνα ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγινε η παρέα όλων μας μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του «Μουσικού Κουτιού», ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνάντησε εκλεκτούς καλεσμένους, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα κι από ένα μοναδικό live. Παράλληλα, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ένα νέο καλό», ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Μαζί του επί σκηνής, ο εξαίρετος τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

«Carrousel», ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, ένα τραγούδι- ωδή στην αγάπη που όλο έρχεται και πάει και προπομπός του επερχόμενου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο. Συμμετέχει η Ανδριάνα Δρογώση.

Σταθερή συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου, η μοναδική ερμηνεύτρια Αγάπη Διαγγελάκη, η οποία ξεχωρίζει για το εύρος της φωνής της και την ιδιαίτερη ικανότητά της να ελίσσεται σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια.

Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνουν ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού», που μέσα από το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» μας προσκαλεί να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους, ο Θανάσης Τσακιράκης, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο «Μουσικό Κουτί» δίνοντας τον ρυθμό στα τύμπανα καθώς και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος που με το ιδιαίτερο ταλέντο του συνδυάζει μοναδικά το βιολί, το μπουζούκι, την τρομπέτα και την γκάιντα.

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια αναδρομή σε όλη την πορεία του Νίκου Πορτοκάλογλου από τους «Φατμέ» μέχρι σήμερα με δυναμικές νέες διασκευές των κλασικών τραγουδιών του με την βοήθεια των ταλαντούχων μουσικών και τραγουδιστών της ομάδας του. Επίσης θα ακουστούν τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Στάθη Δρογώση και κάποιες διασκευές σε παλιά τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη & τον Βύρωνα Τσουράπη στο Βεάκειο στις 21:00, σε ένα μουσικό ταξίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος.

 

 

Πληροφορίες

Νίκος Πορτοκάλογλου - Στάθης Δρογώσης

Μέρος: Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Ημερομηνία: Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Προπώληση: viva.gr 

 

 

 

Nίκος Πορτοκάλογλου: φωνή, κιθάρα

Στάθης Δρογώσης: φωνή, πλήκτρα

Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, μπαγλαμά, γιουκαλίλι, μεταλόφωνο

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή

Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα

Ηλίας Λαμπρόπουλος : βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή

Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
fc298971-644a-bb5f-c7a8-bd960d73a3cf
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ FALIRO SUMMER THEATER

«JUKEBOX - ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ...

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
rewrewr
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΣΟΣ"

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
a04f520c-0fa8-1681-1e87-eab5df675bff
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ "...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100°C

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
302500457-1526235721130827-3791675746120906033-n
20, 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ