Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Και ενώ ένας - ένας οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για να απολαύσουν το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι και το πάντα επιτυχημένο τρίπτυχο παραλία - ταβέρνα - καλή παρέα, μια ομάδα μένει πίσω.

Το team που κρύβεται πίσω από το Maraveyas Beach Party στις 10 Σεπτεμβρίου, παραμένει στην καυτή Αθήνα, βλέπει τα καράβια να σαλπάρουν και τα αμάξια να φορτώνονται με την καλοκαιρινή "προίκα" και εργάζεται... σκληρά για την δημιουργία της ολοήμερης, απόλυτης, καλοκαιρινής γιορτής. Πρώτος από όλους, ο οικοδεσπότης του καλοκαιριού, ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει το ρυθμό των καλοκαιρινών εργασιών απευθείας από την Α' Πλαζ Βούλας (Athines By The Sea).

Αλλά ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα είναι μόνος! Μοιρασμένοι σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε σταθμούς περιοδείας ή και σταθμούς διακοπών για τους πιο τυχερούς, οι εκλεκτοί, μοναδικοί, ξεχωριστοί καλεσμένοι έκπληξη κάνουν τις απαραίτητες ετοιμασίες για την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία του 2022, πάνω στην άμμο, δίπλα στο κύμα!

Προλάβετε τα εισιτήριά σας και.. αν όλα πάνε στραβά,
εμείς θα χορεύουμε αδέρφια.
“Ξάπλα στον ήλιο και η άμμος να καίει,
welcome to Greece & have a nice day"
Κωστής Μαραβέγιας

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, συναντιόμαστε ξανά, παίρνουμε παρουσίες και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, σε ένα beach party που περιμένουμε καιρό!
Maraveyas Beach Party
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Α' Πλαζ Βούλας (Athines By The Sea)

H προπώληση συνεχίζεται:
viva.gr
Τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt 

Εισιτήρια
Προπώληση: 15€
Γενική είσοδος: 20€

*Τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί θα ισχύουν κανονικά και για τη νέα ημερομηνία. 

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας