LISTEN LIVE
tonii
tonii
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου
AVANT PREMIERE «ΤΟΝΙ ΕΡΝΤΜΑΝ»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η SEVEN FILMS παρουσιάζουν σε AVANT PREMIERE την ταινία «ΤΟΝΙ ΕΡΝΤΜΑΝ».Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 18:30, στον κινηματογράφο ΝΙΡΒΑΝΑ cinemax (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192- μετρό Αμπελόκηποι).


 

Ο Τόνι Ερντμαν, ο άνθρωπος που δανείζει το όνομά του στον τίτλο της ταινίας της Μάρεν Αντε, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Είναι ένας χαρακτήρας που θα εφεύρει ο Γουίνφρεντ, ο μεσήλικας πατέρας της κεντρικής ηρωίδας Ινές, μιας πετυχημένης γυναίκας καριέρας, προσπαθώντας να χτίσει μια ουσιαστική σχέση μαζί της και να τη βοηθήσει να δει τη ζωή της με διαφορετική ματιά.

Στην πραγματικότητα, ο Γουίνφρεντ Κοράντι, ένας άντρας που δεν μπορεί παρά να δει το χιούμορ σε κάθε κατάσταση και που δείχνει να μην έχει περάσει ποτέ το κατώφλι της συναισθηματικής ενηλικίωσης, προσπαθεί να ξεπεράσει μια δική του κρίση όταν σε μια παρορμητική κίνηση θα αποφασίσει να επισκεφθεί την κόρη του στο Βουκουρέστι όπου δουλεύει, δίχως καμιά προειδοποίηση.

 

Όταν το Σαββατοκύριακο που θα περάσουν μαζί θα αποδειχθεί καταστροφικό, εκείνος, αντί να επιστρέψει σπίτι του, θα μείνει και θα εφεύρει τον Τόνι Ερτνμαν, έναν τύπο που δεν μπορείς να αγνοήσεις, προσθέτοντας στην καθημερινότητα της κόρης του μια ακόμη σειρά από προβλήματα, αλλά ίσως κι ένα διαφορετικό πρίσμα μέσα από το οποίο θα μπορούσε να κοιτάξει τη ζωή της.

Μια γερμανική κωμωδία που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους κριτικούς στο Φεστιβάλ των Καννών.

 

Πρωταγωνιστούν: Peter Simonischeck, Sandra Huller, Michael Wittenborn.

 

ΔΙΕΣΗ 101, 3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!!!

 

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ
d18c9855238d45a184480f6e948c3849
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

AVANT PREMIERE | ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ BELLE...

ΣΙΝΕΜΑ