LISTEN LIVE
unnamed97032
unnamed97032
Τετάρτη 15 Μαρτίου
AVANT PREMIERE «THE LAST FACE»

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η ODEON παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «THE LAST FACE», με τους Χαβιέ Μπαρδέμ και Σαρλίζ Θερόν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σκηνοθεσία του Σον Πεν. Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 20:30, στα Odeon Starcity, Συγγρού 111, Ν.Κόσμος.

 

Το «The Last Face» αφορά στον έρωτα μεταξύ της Δρ. Ρεν Πίτερσεν (Βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίζ Θερόν), διευθύντριας της διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας, και του Δρ. Μιγκέλ Λεόν (Βραβευμένος με Όσκαρ, Χαβιέ Μπαρδέμ), της γιατρού, μέλους των Γιατρών του Κόσμου.

 

Τοποθετημένη στο ολέθριο φόντο της, ταλανισμένης από τον πόλεμο, Λιβερίας ο Μιγκέλ και η Ρεν πρέπει να βρουν ένα τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή κάτω από τρομακτικά δύσκολες συνθήκες, ενώ παράλληλα, το πάθος τους για την αξία της ανθρώπινης ζωής έρχεται σε αντίθεση με τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για την επίλυση των συγκρούσεων που τους περιβάλλουν.

 

 

Σεναριογράφος, παραγωγός, αλλά και πολλοί ακόμη συντελεστές της ταινίας ήταν εξαιρετικά ευαισθητοποιημένοι με το ζήτημα που πραγματεύεται το «The Last Face».

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, είναι ακτιβιστής, με εκτενή ενασχόληση για τα δικαιώματα των προσφύγων. Μάλιστα, ήταν συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ «Sons of the Clouds: The Last Colony», με θέμα τον αποικισμό της Δυτικής Σαχάρας, που άφησε σχεδόν 200.000 ανθρώπους σε στρατόπεδα προσφύγων.

 

Αλλά και η Σαρλίζ Θερόν είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, διευθύνοντας τη δική της ΜΚΟ που βοηθά ορφανά παιδιά- φορείς του AIDS στην Αφρική.

 

Η συμμετοχή του Σον Πεν στη σκηνοθεσία, ήταν και αυτή που έδωσε ξεκάθαρο πλάνο και χρώμα στην ταινία. Όπως αναφέρει ένας εκ των παραγωγών: «Ο Σον είναι ένας εξαιρετικά τεχνικός σκηνοθέτης, παρότι προέρχεται από τον χώρο της ηθοποιίας. Είναι απίστευτα άνετος με τον εξοπλισμό, ξέρει ακριβώς τι φακούς θέλει, τι πλάνα θέλει, τι λήψεις, ο, τι απαιτείται για να αποτυπώσει το όραμα του στην οθόνη.»

 

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν ο αγαπημένος Ζαν Ρενό, η ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος και ο Τζάρεντ Χάρις.

 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου.

 

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ