20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3
Diesi in Concert
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ

 

 

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3

Θυμόμαστε ακόμη τον ενθουσιασμό για κάθε τραγούδι που μας κέρδισε από το πρώτο άκουσμα. Με απόλυτη προσήλωση,  όλα αυτά τα χρόνια, στο ελληνικό, αλλά και ξένο ρεπερτόριο. 

Θυμόμαστε κάθε μουσική Βραδιά Δίεση, που από το 2006 πρώτοι ξεκινήσαμε και αγκαλιάστηκαν από την πρώτη στιγμή. Θυμόμαστε αμέτρητες θεατρικές Βραδιές Δίεση, συναυλίες, αλλά και εκπληκτικές εικόνες που απολαύσαμε στη μεγάλη οθόνη. 

Κορυφαία στιγμή το 2016, οπότε  και ζήσαμε ένα μεγάλο όνειρο. Να ενώσουμε τις φωνές μας σε μία συναυλία- γιορτή της μουσικής μας. Φέρνοντας, για πρώτη φορά μαζί,  επί σκηνής, τους τέσσερις σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού. 

Αυτή τη χρονιά, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής, δεν θυμόμαστε απλά όσα πέρασαν.  Γιορτάζουμε, με τον δικό μας τρόπο, και πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.  Με κάτι καινοτόμο και διαφορετικό. Που έχει τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα...

 

Diesi In Concert…

 

Οι φωνές που μας ενώνουν έρχονται στο «σπίτι» μας… Στα πιο απρόβλεπτα live, με τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούγονται αλλιώς. 

Ξεπερνώντας  τα σύνορα των Fm, δίνουμε εικόνα στη μουσική μας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα δικτύωσης.

O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ,  στο web live studio του Δίεση 101,3 !

 

 

Άλλοτε μόνος του με την κιθάρα, άλλοτε με τη συνοδεία ενός λαούτου, ο Σωκράτης Μάλαμας τραγούδησε σημαντικές στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένες διασκευές, ενώ μοιράστηκε μαζί μας ξεχωριστές ιστορίες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Θεόφιλο Δουμάνη και Έφη Γαλώνη.                                                                                                                

 

Diesi In Concert

Δείτε και ακούστε όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε  o Σωκράτης Μάλαμας στο Diesi in Concert

Κάντε κλίκ εδώ

 


20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΣΗ 101,3
DIESI IN CONCERT


Αυτή τη χρονιά, η γιορτή γίνεται σπίτι μας....

DIESI IN CONCERT
Το βλέπεις
Το ακούς
Το ζεις 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!