LISTEN LIVE
happy
happy
Τετάρτη 9 Μαΐου
AVANT PREMIERE - HAPPY BIRTHDAY

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η ODEON παρουσιάζουν σε avant premiere τη νέα ταινία του Χρίστου Γεωργίου, με τίτλο Happy Birthday. Την Τετάρτη 9 Μαΐου, στις 20:00, στα Odeon Starcity, Λ.Συγγρού 111, Νέος Κόσμος.

 

 

Το «HAPPY BIRTHDAY», η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Χρίστου Γεωργίου, είναι μία ιστορία ενηλικίωσης. Δοκιμάζει τη σχέση πατέρα και κόρης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πατέρας και η κόρη κινδυνεύουν να παγιδευτούν σε ρόλους που τους έχουν κάνει εχθρούς…

Ο Γιώργος (Δημήτρης Ήμελλος), με την ανησυχία του πατέρα που θέλει να προστατέψει την κόρη του από ό,τι επικίνδυνο μπορεί να υπάρχει στον κόσμο, έγινε αστυνομικός, πιστεύοντας πως αυτός θα είναι ο ρόλος του. Βλέποντας, όμως, τον εαυτό του μέσα από τα μάτια της κόρης του νιώθει ντροπή για αυτό που εκείνη βλέπει.

Η Μαργαρίτα (Νεφέλη Κουρή), που βλέπει τον κόσμο μόνο με τις απόλυτες αλήθειες της ηλικίας της, παλεύει να κατανοήσει την ιδέα πώς μπορεί την ίδια στιγμή ο Γιώργος, να είναι και ο πατέρας της και ένας αστυνομικός μονάδας αποκατάστασης τάξης που καταστέλλει με βία τους διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας.

Η ιστορία εστιάζει στις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται εντός της οικογένειας. Δύσκολες, αλλά και κωμικές στιγμές. Πολύπλοκα συναισθήματα.

Αυτό είναι, άλλωστε, το φλέγον θέμα της ιστορίας , όχι οι ταραχές, αλλά η σχέση του πατέρα και της κόρης που αγαπιούνται, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν ο ένας τον άλλο.

 

HAPPY BIRTHDAY

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Ήμελλος, Νεφέλη Κουρή, Μυρτώ Αλικάκη.

Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Κωσταντής Παπακωνσταντίνου.

 

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 10 Μαΐου.

 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ