LISTEN LIVE
weqwe
weqwe
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου
AVANT PREMIERE | Η ΣΥΖΥΓΟΣ

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 , η Seven και η Spentzos Film παρουσιάζουν σε avant premiere την ταινία «Η ΣΥΖΥΓΟΣ». Τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Nirvana Cinemax, Λ. Αλεξάνδρας 192, μετρό Αμπελόκηποι.

 

 

Η Τζόαν (Γκλεν Κλόουζ) είναι η σύζυγος του Τζόζεφ Κάσελμαν (Τζόναθαν Πράις), ενός καταξιωμένου συγγραφέα και αφανής ηρωίδα στην καριέρα του. Οι δυο τους μετρούν σαράντα χρόνια έγγαμου βίου κι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Όταν όμως ο Τζόζεφ πληροφορείται ότι πρόκειται να του απονείμουν το Νόμπελ Λογοτεχνίας, η μεταξύ τους σχέση κλονίζεται. Στο ταξίδι για τη Στοκχόλμη η Τζόαν κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν σκεπτόμενη τη ζωή της και τις θυσίες που έκανε προκειμένου στηρίξει την καριέρα του συζύγου της.

Εκείνος ήταν άσημος συγγραφέας και καθηγητής λογοτεχνίας και εκείνη μαθήτριά του με φιλοδοξία να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Η γνωριμία τους ήταν εκείνη που απογείωσε την καριέρα του Τζόζεφ, ενώ παράλληλα έδωσε τέλος στις φιλοδοξίες της Τζόαν, της οποίας η μοίρα ήταν να μείνει στο παρασκήνιο και να υπομένει τις απιστίες του.

Κατά την τελετή της απονομής των βραβείων Νόμπελ, έπειτα από μια σειρά γεγονότων που έχουν προκαλέσει την οργή της, η Τζόαν έρχεται αντιμέτωπη με τον Τζόζεφ, εφόσον γνωρίζει ότι το βραβείο αυτό της ανήκει ολοκληρωτικά. Το ξέσπασμά της, όμως, πρόκειται να έχει τραγικές συνέπειες.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μεγκ Γουόλιτζερ. Η σκηνοθεσία είναι του Μπιορν Ρούνγκε , ενώ πρωταγωνιστούν οι Γλέν Κλόουζ, Τζόναθαν Πράις και Κρίστιαν Σλέιτερ.

Η Γκλεν Κλόουζ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δράμα, ενώ είναι προτεινόμενη για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ