LISTEN LIVE
theemou
theemou
Τρίτη 9 Ιουλίου
AVANT PREMIERE | ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 2

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 και η ODEON παρουσιάζουν σε avant premiere τη γαλλική κωμωδία «ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 2». Την Τρίτη 9 Ιουλίου, στις 21:00, στο θερινό σινεμά Ελληνίς Cinemax (Κηφισίας 29, Αμπελόκηποι).

 

Μετά τη σαρωτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, που «έσπασε» ταμεία στη Γαλλία αλλά και σε όλο τον κόσμο, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

 

Ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμη οικογενειακή κρίση. Οι γαμπροί τους, Νταβίντ, Ρασίντ, Τσάο και Τσαρλς, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη Γαλλία, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι μαζί τους θα φύγουν τόσο οι κόρες, όσο και τα εγγόνια τους.

Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

 

Από τη μεριά τους, οι συμπέθεροι των Βερνέιγ, Αντρέ και Μαντλέν Κοφί, προσγειώνονται στην Γαλλία για τον γάμο της κόρης τους. Αλλά ούτε γι’ αυτούς τελειώνουν οι εκπλήξεις...

 

Στην πρώτη ταινία ο κεντρικός ήρωας, Κλοντ, ζει μαζί με την γυναίκα του Μαρί. Οι κόρες τους Οντίλ, Ιζαμπέλ και Σεγκολέν έχουν παντρευτεί τον Εβραίο Νταβίντ, τον Αλγερινό Ρασίντ και τον Κινέζο Τσάο, αντίστοιχα.

Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει από την μικρότερη κόρη τους, Λορ, που τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Ιβοριανό Σαρλ.

Όλα τελειώνουν καλά και ο Κλοντ και η Μαρί μαθαίνουν να αγαπάνε τη διαφορετικότητα των γαμπρών τους.

 

Στο δεύτερο μέρος της ταινίας, το πρόβλημά τους είναι ότι οι κόρες τους, όχι μόνο παντρεύτηκαν ξένους, αλλά σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν σε άλλες χώρες, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Είναι, όμως, και ο πατέρας του Σαρλ, ο Αντρέ, ο οποίος αρνείται να δεχτεί τον γκέι γάμο της κόρης του.

 

Σκηνοθεσία : Φιλίπ ντε Σοβερόν

Σενάριο : Φιλίπ ντε Σοβερόν- Γκι Λοράν

 

Ηθοποιοί:Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά, Φρεντερίκ Μπελ, Τζούλια Πιατόν, Εμιλί Καέν, Ελοντί Φοντάν, Πασκάλ Νζονζί, Σαλιμάτα Καματέ, Τατιάνα Ρόζο, Κλόντια Ταγκμπό.

 

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 11 Ιουλίου.

 

 

ΔΙΕΣΗ 101,3

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

AVANT PREMIERE Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ...

ΣΙΝΕΜΑ
avant-premiere
Τρίτη 5 Ιουλίου

AVANT PREMIERE ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ...

ΣΙΝΕΜΑ
asxfdsadf
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

AVANT PREMIERE | Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΣΙΝΕΜΑ