LISTEN LIVE
1920-x-1080-px
1920-x-1080-px
Δευτέρα 25 Οκτωβρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | 170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ

 

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το βραβευμένο έργο «170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ» του Γιωργή Τσουρή, σε μία βραδιά για τους ακροατές του. Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4).

Σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι, μετά από πολυετή απουσία, με σκοπό να το πουλήσει.

Μία απογευματινή επίσκεψη - βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και- κυρίως- το μέλλον τους, εκτροχιάζοντας, με κωμικό και απρόσμενο τρόπο, την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, συνεχείς ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν ένα οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής, σε ένα «ρινγκ» 170 τετραγωνικών μέτρων.

Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…

Το έργο «170 τετραγωνικά», με άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μία ιστορία με αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές.

Μία τραγωδία «για όλη την οικογένεια», με πρόσωπα της διπλανής πόρτας και καταστάσεις ακραίες, αλλά συνάμα αναγνωρίσιμες.

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, με συνεχή sold out, η παράσταση επανέρχεται, για τρίτη χρονιά, στο θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παλούμπης – Βάλια Παπακωνσταντίνου Μουσική – Video εγκατάσταση: Γιωργής Τσουρής Βοηθός σκηνοθέτης: Γιωργής Τσουρής Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη – Έλλη Παπαδάκη Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου Σχεδιασμός μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτάτζη Φωτογραφίες: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου Παραγωγή: Θέασις Δράσεις Πολιτισμού Ε.Π.Ε.Π

Ηθοποιοί:

Αμαλία Αρσένη Ήβη Νικολαΐδου Αντώνης Τσιοτσιόπουλος Ελένη Τσιμπρικίδου Γιωργής Τσουρής

***Το Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου, ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και πιστοποιητικόυ ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

«Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθ...

ΘΕΑΤΡΟ

Η Σταχτοπούτα επιστρέφει στο Christ...

ΘΕΑΤΡΟ

Moving Shadows – Χορός στη Σκιά “Ou...

ΘΕΑΤΡΟ
Παραστάσεις έως τις 28 Απριλίου!

ΠΛΑΤΟΝΟΦ | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ