LISTEN LIVE
xwris-titlo-1
xwris-titlo-1
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΕΣΗ | ΨΗΛΑ ΑΠ’ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

 

ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ, «Ψηλά απ’ τη γέφυρα», σε μία βραδιά για τους ακροατές του. Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο θέατρο Βεάκη ( Στουρνάρη 32).

Ο Γιώργος Νανούρης υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου, ενός από τα εμβληματικότερα θεατρικά κείμενα του 20ου αιώνα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, ζωντανεύει τον τραγικό ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για τη νεαρή ανιψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μία συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.

Η Ιωάννα Παππά υποδύεται την Μπέατρις, τη σύζυγο του Έντι, η οποία καταλαβαίνει τι του συμβαίνει και προσπαθεί, μέχρι τελευταία στιγμή, να τον βοηθήσει να βγει απ’ το αδιέξοδό του.

Τον ρόλο του Αλφιέρι, δικηγόρου αλλά και αφηγητή της παράστασης, ερμηνεύει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ενώ ο Δημήτρης Καπετανάκος υποδύεται τον Μάρκο, έναν από τους δυο μετανάστες που φιλοξενεί η οικογένεια Καρμπόνε στο σπίτι της.

Στους ρόλους των δύο νέων, που γνωρίζονται και ερωτεύονται, ο Μιχάλης Πανάδης -Ροντόλφο, αδελφός του Μάρκo - και η πρωτοεμφανιζόμενη Ευγενία Ξυγκόρου -Κάθριν, ανιψιά του Έντι.

Η υπόθεση στηρίζεται σε πραγματικό γεγονός στην Αμερική, στο Μπρούκλιν, τη δεκαετία του ´50, το οποίο είχε διηγηθεί ένας δικηγόρος στον Άρθουρ Μίλλερ. Πρόκειται για ένα δράμα με πινελιές αστυνομικού ύφους, και δομή αρχαίας ελληνικής τραγωδίας που πραγματεύεται το θέμα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Απόδοση - Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Πρωταγωνιστούν:

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Παππά,

Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος,

Μιχάλης Πανάδης, Ευγενία Ξυγκόρου

Φωτισμοί - Σκηνικός Χώρος - Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ0
Δείτε περισσότερα

«Βίρα τις άγκυρες» των Θανάση Παπαθ...

ΘΕΑΤΡΟ

Η Σταχτοπούτα επιστρέφει στο Christ...

ΘΕΑΤΡΟ

Moving Shadows – Χορός στη Σκιά “Ou...

ΘΕΑΤΡΟ
Παραστάσεις έως τις 28 Απριλίου!

ΠΛΑΤΟΝΟΦ | ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΘΕΑΤΡΟ