ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει τo έργο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου «Blue Train», σε μία βραδιά για τους ακροατές και τις ακροάτριες, στην πρεμιέρα των παραστάσεων, στο θέατρο Άλμα (Ακομινάτου 15). Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 21:00.
Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό, για την αυθεντική και συγκινητική της προσέγγιση, επιστρέφει για να συνεχίσει το ταξίδι της, για 2η χρονιά.
Μια φαινομενικά συνηθισμένη Κυριακή, λίγο πριν τα 45α του γενέθλια, ο Μιχάλης δέχεται διαδοχικές επισκέψεις τεσσάρων κομβικών προσώπων της ζωής του, που τον φέρνουν αντιμέτωπο με τις επιλογές και τις φοβίες του.
Με χιούμορ, συγκίνηση και τρυφερότητα, το «BLUE TRAIN», αποτυπώνει την πρώιμη υπαρξιακή κρίση μιας γενιάς που παλεύει να διατηρήσει την αθωότητά της, προσπαθώντας παράλληλα να συμβαδίσει με τον αμείλικτο χρόνο.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και στο ρόλο της μητέρας η διαχρονική Μαρία Αλιφέρη. Μαζί τους ο Γιάννης Τσουμαράκης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Λάμπρος Κωνσταντέας. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Σουλεϊμάν.
Όπως σημειώνει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος: «Το “Blue Train” είναι ένα κλείσιμο ματιού στη γενιά μου που μεγάλωσε μέσα σε αγκαλιές και τρυφερές προσδοκίες, για να προσγειωθεί στη σκληρή πραγματικότητα, ουσιαστικά ανέγγιχτη. το “Blue Train” είναι μια παράσταση που μας φέρνει αντιμέτωπους με τα πιο αμείλικτα ερωτήματα: «Ποιο είναι το τίμημα της αέναης παιδικότητας; Ποιο είναι το οριστικό βήμα της ενηλικίωσης; Κι αν δεν μας βγει; Έχει δεύτερη ζωή όπως στα video games; Υπάρχει δίχτυ ασφαλείας ή μόνο οι ευθύνες των επιλογών μας;».
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν
Σκηνικά – Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Σχεδιασμός φωτισμών: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Επιμέλεια Κίνησης: Χρήστος Ξυραφάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη & Ηχητικός Σχεδιασμός:
Αγγελική Γρηγοροπούλου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Ιωάννα Καλαβρού
Βοηθός Σκηνογράφου: Γιώργος Χώτος
Φωτογραφίες – Trailer – Graphic design:
Χρήστος Συμεωνίδης
ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης):
Μιχάλης: Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Λου: Μαριλού Κατσαφάδου
Γιάννης: Λάμπρος Κωνσταντέας
Πάνος: Γιάννης Τσουμαράκης
Στο ρόλο της μητέρας Σοφίας,
η Μαρία Αλιφέρη
ΔΙΕΣΗ 101,3
ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!