ΟΙ ΒΡΑΔΙΕΣ ΔΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

 

Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 παρουσιάζει το έργο «170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ», σε μία βραδιά για τους ακροατές του. Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4).

Σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα, ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες, δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον σύντροφό της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι, μετά από πολυετή απουσία, με σκοπό να το πουλήσει.

Μία απογευματινή επίσκεψη - βόμβα, θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και- κυρίως- το μέλλον τους, εκτροχιάζοντας, με κωμικό και απρόσμενο τρόπο, την ήδη ασταθή πορεία τους. Κρυμμένα μυστικά, συνεχείς ανατροπές και εκκωφαντικές αποκαλύψεις συνθέτουν ένα οικογενειακό συναισθηματικό ντέρμπυ κορυφής, σε ένα «ρινγκ» 170 τετραγωνικών μέτρων.

Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος;

Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά όταν το αίμα βράζει…

Το έργο «170 τετραγωνικά», με άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας, ξεδιπλώνει μία ιστορία με αγωνία, χιούμορ και σκληρό ρεαλισμό, που συνδυάζει έντονες κωμικές και δραματικές στιγμές.

Μία τραγωδία «για όλη την οικογένεια», με πρόσωπα της διπλανής πόρτας και καταστάσεις ακραίες, αλλά συνάμα αναγνωρίσιμες. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Παλούμπης.

 

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παλούμπης – Βάλια Παπακωνσταντίνου Μουσική – Video εγκατάσταση: Γιωργής Τσουρής Βοηθός σκηνοθέτης: Γιωργής Τσουρής Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη – Έλλη Παπαδάκη Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου Σχεδιασμός μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτάτζη Παραγωγή: Θέασις Δράσεις Πολιτισμού Ε.Π.Ε.

 

Παίζουν:

Αμαλία Αρσένη Βάλια Παπακωνσταντίνου Αντώνης Τσιοτσιόπουλος Άννα Πατητή Γιωργής Τσουρής.


 

ΔΙΕΣΗ 101,3 ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ Τ’ ΑΥΤΙΣΟΥ ΕΔΩ!